Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Igraček Tomáš G. Masaryk

Príslušenstvo k tovaru

Igraček Tomáš G. Masaryk

Tak malá a tak veľkú radosť robí. Legendárny postavička mnohých profesií - Igráčik. Viac predstavovať snáď nie je ani potrebné. Alebo ho skutočne ešte nepoznáte? Zhruba osem centimetrov vysoký Igráček padne do detskej ruky ako uliaty. Prenesie vaše dieťa do sveta dospelých, ale s detskou fantáziou, kde nie je nič nemožné. Skúste si aspoň chvíľu hrať s Igráčka spoločne s vašimi deťmi a prekvapí vás, aký príbeh Igráčka vymyslí.

Kľúčové vlastnosti Igráčka Tomáš G. Masaryk

  • Špeciálna edícia Igráčka zobrazujúceho Tomáša G. Masaryka
  • Česká hračka už od roku 1976
  • Vyrobený z veľmi kvalitného plastu
  • Súčasťou Igráčka je tiež figúrka hnedého kone
  • Disponuje oblými tvarmi pre bezpečnosť vašich detí
  • Igráček je vhodný pre deti od 3 rokov

Špeciálna edícia - Tomáš Garrigue Masaryk

Tento Igráček predstavuje postavu prvého československého prezidenta, zakladateľa československého štátu, významného štátnika, historika, filozofa a pedagóga. Ide o špeciálnu edíciu k výročiu 70 rokov od úmrtia Tomáša Garriqua Masaryka. Malé postavičky umožní vašim deťom zapojiť pri hre vlastnú predstavivosť. Herný set obsahuje 1 figúrku T. G. Masaryka a 1 figúrku hnedého koňa Hektora. Figúrky Igráčka hýbu rukami, ohýbajú sa v páse, otáča hlavou. Vďaka malým rozmerom je hračka ľahko prenosná a deti si ju môžu vziať všade so sebou. Hračka bola vyrobená v Českej republike a obsahuje malé časti, takže je vhodná pre deti až od 3 rokov veku.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 8 cm

Vlastnosti

Druh Postavičky
Použitie Zberateľské
Vlastnosti S pohyblivými končatinami
Počet figúrok 1 ks
Materiál Plast

Veľkosť

Veľkosť Malý

Poznáte z

Poznáte z Igráčik

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Herné súpravy

Počet kusov v súprave 2 ks
Kód:  HRAif12842
Produktové číslo:  8592168212958

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19