Obnoviť stránku

Igráček – Murár s doplnkami

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Igráček – Murár s doplnkami

Taká malá a takú veľkú radosť robí. Legendárna postavička mnohých profesií. Igráčik. Viac ho predstavovať snáď ani nie je potrebné. Alebo ho skutočne ešte nepoznáte? Desať centimetrov vysoký Igráčik sadne do detskej ruky ako uliaty a prenesie vaše dieťa do sveta dospelých, ale s detskou fantáziou, kde nič nie je nemožné. Skúste sa aspoň chvíľu hrať s Igráčikom spoločne s vašimi deťmi a prekvapí vás, aký príbeh Igráčikovi vymyslia.

Kľúčové vlastnosti

  • Česká hračka už od roku 1976
  • Kvalitný plast
  • Variabilnosť
  • Doplnky pre murára
  • Oblé tvary pre bezpečnosť vašich detí
  • Ľahko prenosná hračka
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Igráčik murárom

Herná súprava Igráčik Murár s doplnkami má svoju hlavnú prednosť v jednoduchosti. Malá postavička s doplnkami umožní vašim deťom zapojiť pri hre vlastnú predstavivosť. Herná súprava obsahuje okrem 1 figúrky Igráčika v murárskom oblečení aj doplnky pre murára, a to kalfas, murársku lyžicu a hladidlo, vedierko, lopatu. Figúrka hýbe rukami, ohýba sa v páse, otáča hlavou. Vďaka malým rozmerom je hračka ľahko prenosná a deti si ju môžu vziať všade so sebou. Hračka bola vyrobená v Českej republike a obsahuje malé časti, takže je vhodná pre deti až od 3 rokov.

Výška Igráčika:
10,8 cm

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 10,8 cm

Vlastnosti

Druh Postavičky
Použitie Na hranie, Zberateľské
Vlastnosti S pohyblivou hlavou, S pohyblivými končatinami
Materiál Plast

Poznáte z

Poznáte z Igráčik
Kód:  HRAa8190
Produktové číslo:  8592168212187
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12