Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hrazda pre deti

4,5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Hrazda pre deti

S nádhernou hrazdou od výrobcu My prescious Baby zažije vaše dieťatko veľa zábavy a aktívneho pohybu. Unikátna hrazda je určená pre najmenšie deti vo veku od 6 mesiacov. Súčasťou sady je bohaté príslušenstvo, ktoré zahŕňa päť rôznych hračiek a hrkálok. S pomocou špeciálnych karabiniek možno na hrazdu zavesiť chrastiaceho medvedíka, veľké zrkadlo, farebné počítadlo, otáčavý balónik i vrtuľku. Všetky hračky vynikajú krásnymi pestrými farbami a vysoko kvalitným prevedením. Konštrukcia hrazdy je odolná a stabilná. Príslušenstvo môžete ľubovoľne zavesiť do rôznych výšok tak, aby ho vaše dieťa malo vždy na dosah. Detská hrazda stimuluje dieťatko k pohybu a zábavnou formou rozvíja správnu koordináciu končatín.

Kľúčové vlastnosti

  •    Hrazda stimuluje dieťa k aktívnemu pohybu a zábavnou formou rozvíja správnu koordináciu končatín
  •    Sada obsahuje 5 rôznych hračiek a hrkálok, ktoré možno ľubovoľne zavesiť do rôznych výšok
  •    Všetky súčasti sú vyrobené z vysoko odolného a kvalitného plastu
  •    Jednoduché upevnenie hračiek na hrazdu
Dětská hrazda
 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0,5 rokov
Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Vlastnosti

Typ Hrazda
Určenie Do izby
Príslušenstvo Hrazda, Závesné hračky, Zrkadielko
Vlastnosti Umývateľná
Motív Zvieratká
Materiál Plast

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 9 cm
Šírka 28 cm
Výška 48,5 cm
Výška hrazdičky 48,5 cm
Kód:  HRAa5431
Produktové číslo:  8592190234645

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06