Obnoviť stránku

Fisher-Price – Hracia deka autíčko 3 v 1

Príslušenstvo k tovaru

Fisher-Price – Hracia deka autíčko 3 v 1

Táto hracia podložka, ktorú je možné prispôsobiť podľa veku dieťaťa, prináša nekončiacu zábavu. Je použiteľná od narodenia až do batoľacieho obdobia. Začnite rozvíjaním zmyslového vnímania na veselej prechádzke so zábavnými hračkami nad hlavou a svietiacim hudobným volantom, čo je skvelé v období ležania na chrbte. Keď sa vaša ratolesť dokáže otočiť na bruško, znížte hrazdu s hračkami, budete tak vaše malé stimulovať k pohybu. Keď sa dotkne volantu, odmenou mu budú smiešne zvuky, ktoré ho budú motivovať k naťahovaniu rúk.

Nasadať, ideme

Akonáhle začne dieťa sedieť, otočíte hrazdu s hračkami do uhla 45 stupňov, čím vytvoríte roztomilú palubnú dosku (vrátane ozdobných kociek a osviežovača vzduchu v tvare skunka, ktorý je napustený vanilkovou vôňou). Akonáhle sa malý vodič uloží na povinnú prestávku, môžete podložku hodiť do práčky, aby bola pripravená na ďalšiu jazdu.

Tri možnosti ako sa hrať

  • Hra pri ležaní na chrbte – dieťa môže búchať do hračiek nad hlavou, ktoré odpovedajú pískaním, hrkaním, zvonením a ďalšími zvukmi
  • Hra pri ležaní na bruchu – po znížení hrazdy s hračkami sa dieťa môže dotýkať volantu reagujúceho humornými zvukmi
  • Dieťa sedí za volantom. Posunutím hrazdy vytvoríte palubnú dosku. Tút tút! Stačí sa dotknúť volantu a počujete zvuk
  • Celkom 20 minút zvukových a svetelných sekvencií
  • 8 premiestniteľných aktivizujúcich hračiek: hrkálka v tvare kľúčov, chlpatá kocka, hrkajúci lev, hryzátko v tvare tukana, voňajúci skunk, blikajúci a pískajúci volant, plus zrkadlo uprostred hracej deky
  • Deku je možné prať v práčke
  • Hračka pomáha rozvíjať motorické schopnosti
  • Všeliaké farby, tvary a povrchy stimulujú zmysly dieťaťa

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 3 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 83 cm
Šírka 51 cm
Kód:  HRAa6512
Produktové číslo:  887961030109

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09