Obnoviť stránku

Hot Wheels Track Builder Základný set

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hot Wheels Track Builder Základný set

S hernou sadou Hot Wheels Track Builder v podobe základného setu si užije skvelú zábavu každý malý pretekár. Jednotlivé súčasti setu je možné pohodlne kombinovať s ďalšími autodráhami Hot Wheels, alebo vytvoriť úplne novú podľa vlastnej fantázie.

Kľúčové vlastnosti

  • Základný herný set Track Builder urobí radosť každému malému chlapcovi
  • Jednotlivé súčásti sady k sebe perfektne pasujú a je možné ich kombinovať s ďalšími autodráhami Hot Wheels
  • Komponenty môžete po skončení hry uložit do praktického boxu
  • Hračka je vyrobená z kvalitného plastu
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Autodráha podľa vlastnej fantázie

Urobte radosť svojmu malému pretekárovi a kúpte mu základný herný set Hot Wheels Track Builder. V praktickom boxe sa ukrýva dostatok komponentov pre vytvorenie perfektnej autodráhy podľa vlastnej fantázie. Tieto súčasti je možné pohodlne kombinovať aj s inými dráhami Hot Wheels a doplniť ich tak o nové prvky.

Kvalitné prevedenie

Hračka je vyrobena z kvalitního plastu, který má dlhú životnosť a vydrží často nešetrné detské zaobchádzanie. Napomáha rozvíjať detskú predstavivosť a motoriku. Keďže sada obsahuje menšie časti, tak je určená pre deti od 4 rokov.

 
Kód:  HRAif0584
Produktové číslo:  0887961390360

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03