Obnoviť stránku

Hlavolam Trezor na bankovku CZ/SK...

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hlavolam Trezor na bankovku CZ/SK...

Plánujete niekomu darovať peniaze, ale obyčajné odovzdanie neprichádza do úvahy? Ako na vaše želanie sa javí možnosť špeciálne vytvorená pre darovanie peňazí. Vy ale môžete peniaze darovať originálne a to pomocou hlavolamu Trezor na bankovku. Obnos peňazí jednoducho zamknite do trezoru a sledujte obdarovaného ako si láme hlavu nad vaším záludným darčekom. Dostať peniaze z hlavolamu totiž nebude tak jednoduché.

Trezor je vyrobený z dreva a jeho dizajn je tým pádom klasicky elegantný. Vyskúšajte svoju trpezlivosť či trpezlivosť druhých pomocou tohto tradičného hlavolamu.

Hlavolamom Trezor na bankovku získate

  • hlavolam v peknom drevenom vyhotovení
  • možnosť zvýšiť si koncentráciu, rozvinúť jemnú motoriku a zlepšiť pamäť
  • darček, ktorý pobaví

Ako hlavolam správne nastaviť?

Stačí, keď hlavolam postavíte do zvislej polohy posuvnou lištou nahor. Potom mierne kliknete o podložku a keď začujete poistný kľúčik zísť dole, odsuniete veko a vložíte bankovku dovnútra. Potom už len zasuniete veko späť, hlavolam otočíte a opäť kliknete hlavolamom o podložku. Mali by ste počuť znovu, ako poistný kľúčik zaklapol, to je znamenie, že je trezor uzamknutý.

Odporúčaný vek: od 3 rokov

 
Kód:  HRAif1266
Produktové číslo:  8595249811767
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18