Obnoviť stránku

Himoto Buggy - Spino

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Himoto Buggy - Spino

Buggy Spino predstavuje RC model v mierke 1:18, ktorý vás poteší výkonom, kvalitným spracovaním i množstvom prepracovaných detailov. Buggy sa veľmi ľahko ovláda a je určený predovšetkým pre začínajúcich a rekreačných fanúšikov RC modelov. Navyše vďaka svojej robustnejšej stavbe vydrží aj tvrdšie zaobchádzanie, hoci je určený skôr do ľahšieho terénu. Model disponuje pohonom prednej aj zadnej nápravy, vysielačom 2,4 GHz, jednosmerným elektromotorom a náhonom 4WD. S týmto RC modelom klasického buggy si užijete veľa napätia, pretekanie a športových výkonov.
 

Jedinečná jazda

  • jednosmerný motor "380"
  • olejové tlmiče
  • nezávislé zavesenie kolies
  • pohon 4WD
  • kompletne zostavený model
  • RC súprava 2,4 Ghz
  • pohonný akumulátor NiMh 7,2 V / 800 mAh
  • sieťový nabíjač
Buggy Spino

Konštrukcia je prevažne plastová, na pohon je použitý jednosmerný motor veľkosti "380", ktorý cez stály prevod poháňa všetky štyri kolesá. Palubná časť RC súpravy pozostáva z jednotky 3 v 1, ktorá v sebe ukrýva prijímač, obojsmerný regulátor a servo riadenie. Podvozok konštrukčne vychádza z väčších modelov, takže sa môže pochváliť nezávislým zavesením kolies alebo olejovými tlmičmi.

Model je dodávaný kompletne zostavený s namontovaným motorom, regulátorom, a RC vybavením. Na ovládanie je použitá volantová dvojkanálová RC súprava pracujúca v pásme 2,4 Ghz. Na sprevádzkovanie budete potrebovať akupack NiMh 7,2 V/800 mAh a sieťový nabíjač, ktoré sú súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah balenia Dron

Typ

Mierka 1:18

Vlastnosti

Typ motora Elektrický jednosmerný
Náhon Na 4 kolesá
Tlmiče Olejové

Obsah balenia

Obsah balenia Batéria, Model

Farba

Farba Čierna
Kód:  HRAa3492
Produktové číslo:  4894220076237

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18