Obnoviť stránku

Hexbug Scorpion zelený

16,90 €

Hexbug Scorpion zelený

Zažite veľa nevídanej zábavy s výnimočným zeleným škorpiónom Hexbug. Tento mikrorobot si vás získa svojim spracovaním aj skvelými funkciami. Vďaka svojim šiestim rýchlym nohám sa pohybuje rýchlo a realisticky. Navyše sa po prevrátení na chrbát sám dokáže obrátiť späť. Hexbug Scorpion dokonca dokáže loziť aj po zvislom povrchu, skvele padne do detskej ruky a bude vám aj vašim ratolestiam nevšedným a veľmi živým spoločníkom. Robotického škorpióna Hexbug si zamilujú všetci chlapci aj dievčatá od 8 rokov. Batérie, ktoré zeleného škorpióna Hexbug poháňajú, sú súčasťou balenia.


Kľúčové vlastnosti mikrorobota Hexbug Scorpion zelený

  • So zeleným škorpiónom Hexbug zažijete vy aj vaše deti veľa nevšednej zábavy
  • Mikrorobot si vás získa svojim spracovaním aj skvelými funkciami
  • Šesť veľmi rýchlych nôh mu umožní pohybovať sa realisticky a pri pretočení na chrbát sa dokáže obrátiť späť
  • Hexbug Scorpion dokáže loviť aj po stenách a mení smer pohybu
  • Prepracované telo
  • Vyžaduje 3 batérie AG13, ktoré sú súčasťou balenia
  • Robotického škorpióna Hexbug si zamilujú všetci chlapci aj dievčatá od 8 rokov

Zelený škorpión Hexbug je úplne ako živý

Zoznámte svoje deti s modernou technológiou už v ranom veku. S novou robotickou hračkou Hexbug Scorpion si vaše deti staršie ako 8 rokov zamilujú svet techniky a strojov, pretože tento škorpión v zelenej farbe sa stane ich obratným kamarátom. So svojimi šiestimi vrtkými nôžkami sa dokáže pohybovať veľmi realisticky a vaše ratolesti sa tak s týmto zeleným škorpiónom nebudú nikdy nudiť. K tomu sa po obrátení na chrbát sám dokáže rýchlo pretočiť späť. Navyše dokáže loziť aj po stenách. Vyberať môžete hneď z piatich farebných variantov. Život mikrorobotovi Hexbug Scorpion dodajú 3 batérie typu AG13, ktoré v balení nájdete priložené.




Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AG13
Počet batérií 3 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Podľa typu

Typ zvieratka Hexbug
Kód:  HRAb0849b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  745178584432

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18