Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hexbug Nano Flash – čierny

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hexbug Nano Flash – čierny

Mikrorobot Hexbug Nano Flash je skvelá zábava pre deti, ktoré majú rady netradičné hračky. Tento nový a vylepšený Nano Flash chrobák Hexbug v čiernom vyhotovení nadchne deti pestrou farbou a variabilitou. Chrobák dokáže vibrovať, svietiť a dokonca vyvinie dvojnásobnú rýchlosť, než ostatné Hexbug Nano chrobáky. Jeho prevádzku zaistia 2 batérie AG13. Hexbug Nano Flash čierny rozvíja detskú kreativitu a je určený pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti čierneho mikrorobota Hexbug Nano Flash

  • Nový Nano Flash chrobák s vibračnou technológiou a ďalším párom gumových nôh
  • Ultrarýchly svietiaci chrobák je 2-krát rýchlejší ako klasický nano chrobák
  • Zo spodnej strany je Hexbug Nano Flash čierny vybavený svietiacou LED diódou
  • Funguje na 2 batérie AG13
  • Kúpte si k mikrorobotom aj špeciálne ihrisko, kam môžete svoje nano chrobáky vypustiť
  • Čierny Hexbug Nano Flash rozvíja detskú kreativitu
  • Vhodný pre deti od 3 rokov

Mikrorobot Hexbug v podobe Nano chrobákov

Farební, vďaka gumovým nožičkám super rýchli a úplne ako živí, také sú Hexbug chrobáky Nano Flash. Mikroroboti vibrujú a pohybujú sa vierohodným štýlom, úplne ako skutočné chrobáky. Tieto vreckové hračky môžete vypustiť na ich špeciálne ihrisko, ktoré sa dajú dokúpiť zvlášť, alebo ich len tak nechať behať po podlahe. Chrobáčiky Hexbug Nano Flash fungujú pomocou 2 batérií typu AG13.

Čierny Hexbug Nano Flash - ešte svižnejší a rýchlejší

Tento robotický hmyz v čiernej farbe skrývajúci sa pod názvom Flash sa od ostatných Hexbug Nano chrobákov líši predovšetkým ďalším párom nožičiek, vďaka ktorým sa pohybujú dvakrát rýchlejšie ako ostatní. Navyše majú ešte spodnú časť tela doplnenú o LED diódu, takže ich ľahko ako svetlušky uvidíte behať aj v tme.



Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AG13
Počet batérií 2 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Podľa typu

Typ zvieratka Hexbug
Kód:  HRAbz15598
Produktové číslo:  745178584500

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06