Obnoviť stránku

Hexbug Bojový Pavúk 2.0 modrý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hexbug Bojový Pavúk 2.0 modrý

Mikrorobot HEXBUG prichádza na scénu v novej, vylepšenej verzii. Modrý bojový pavúk je tu, aby porazil všetkých svojich súperov široko ďaleko. Pavúk je štandardne diaľkovo ovládaný a dokáže sa pohybovať všetkými smermi. Navyše však sám môže lúčom strieľať pomocou LED pušky s realistickým spätným rázom a futuristickými zvukmi. IR diaľkový ovládač má dosah až metra, lúč, ktorým pavúk strieľa, má rozsah otáčanie pavúka o 360 stupňov je 0,1 – 1,5 metra. Veľkým bonusom je prítomnosť počítadla zásahov na tele pavúka, po 10 zásahoch je pavúk porazený – deaktivovaný a jeho reštart je možný iba stlačením tlačidla. Pavúk je napájaný batériami 3 × AG13, ovládač 2 × AG13.

Kľúčové vlastnosti

  • Bojový pavúk HEXBUG
  • Pavúk strieľa pomocou LED pušky so spätným rázom
  • Futuristické zvuky, otočná hlava
  • Dosah strielacieho lúča 0,1 – 1,5 metra
  • 360 stupňové riadenie IR ovládačom na 5 metrov
  • Snímač zásahov a deaktivácia pavúka po 10 zásahoch
  • Možnosť ovládať dva pavúky jedným ovládačom

Jeden ovládač, dva pavúky

Bitku medzi pavúkmi môžete rozbehnúť vo veľkom štýle, aj keď práve nemáte žiadneho súpera. Vďaka dvojkanálovému IR ovládaču môžete jedným ovládačom ovládať hneď dva pavúky. Stačí, keď pri súboji prepnete každého pavúka na iný kanál.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Podľa typu

Typ zvieratka Hexbug, Pavúky
Kód:  HRAif0140a
Produktové číslo:  ASRT807648050622
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13