Obnoviť stránku

Hauck Kočík My Little Pony

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hauck Kočík My Little Pony

Nemecký výrobca Hauck baví deti po celom svete a prináša im tie najzábavnejšie hračky, kočíky a ďalšie vybavenie. Potešte vaše dievčatko nádherným kočíkom pre bábiku s obľúbeným motívom My Little Pony. Kočík vyniká precíznym spracovaním, veľmi kvalitným materiálom a úžasnými detailmi. Preto je vhodný aj pre vonkajšie využitie. Disponuje tiež špeciálnym vnútorným vakom, ktorý možno ľahko odňať a využiť ako postieľku.

Originálne vyhotovenie

Kočík je navyše vybavený spodným látkovým košíkom, kam je možné ľahko uložiť napríklad vybavenie pre bábiku. Určený je pre všetky bábiky s dĺžkou do 43 cm. S kočíkom My Little Pony sa vaše dievčatko vžije do role naozajstnej mamičky a zažije nekonečné chvíle zábavy.

Hauck MLP

Kočík Hauck My Little Pony

Kľúčové vlastnosti

  • Originálny motív My Little Pony
  • Určené pre bábiky s dĺžkou do 43 cm
  • Prepracované detaily
  • Odnímateľný vnútorný vak
  • Sklápacia konštrukcia
  • Praktický spodný látkový kôš
Věk 3+

Parametre a špecifikácia:
Rozmery kočíka (vx š xh):
38 x 57,5 x 62 cm
Vnútorný rozmer kočíka:
23 x 46,5 cm
Výška madla:
57,5 cm
Priemer koliesok:
13,5 cm
Hmotnosť kočíka:
1,3 kg
Farba:
Fialová

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa4979
Produktové číslo:  4894352865730

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07