Obnoviť stránku

Hauck Birdie trojkombinácia

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hauck Birdie trojkombinácia

Potešte vašu dcérku vysneným kočíkom, s ktorým zažije nekonečné chvíľky zábavy. Nemecký výrobca Hauck je zárukou kvality a zákazníckej spokojnosti. Kočík vyniká nielen precíznym spracovaním, ale aj oslnivým dizajnom s dôrazom pre detail. Na prvý pohľad zaujme žiarivo ružovým vyhotovením s motívom roztomilých vtáčikov. Vďaka dômyselnej konštrukcii ho možno využívať ako klasický hlboký kočík, golfový kočík i praktickú postieľku.

Jeden kočík, tri varianty

Kočík disponuje robustným rámom, kvalitnou konštrukciou a kolieskami, ktoré sa môžu otáčať až do uhla 360°. Vďaka výškovo polohovateľnej rukoväti sa kočík skvelo prispôsobí výške vášho dievčatka. Súčasťou je tiež praktický látkový kôš pre uskladnenie nákupu či ďalšieho vybavenia. Poťah je vyrobený z mäkkého a ľahko umývateľného materiálu.

Hauck Birdie

Kočík Hauck Birdie

Kľúčové vlastnosti

  • Originálne vyhotovenie s roztomilými vtáčikmi
  • Možnosť trojkombinácie
  • Polohovateľná výška madla
  • Určené pre bábiky s dĺžkou do 43 cm
  • Praktický spodný látkový kôš
  • Sklápacia strieška
  • Ľahko umývateľný materiál
Věk +3

Parametre a špecifikácia:
Rozmery kočíka:
75 x 43,5 x 80 cm
Výška rukoväte:
Od 43,5 do 73,5 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek. Samozrejmnosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa4494
Produktové číslo:  4894352866225

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12