Obnoviť stránku

Archív - GraviTrax

Ravensburger GraviTrax

GraviTrax: Zažite silu gravitácie

GraviTrax je zábavná stavebnicová hra od spoločnosti Ravensburger. Prinesie deťom veľa zábavy, ale zároveň rozvinie ich zručnosť a kreativitu. Prevedie ich zákernosťami fyzikálnych zákonov a ukáže im, ako funguje gravitácia. Cieľom hry je prepojiť základnú dosku s jednotlivými stavebnými prvkami a vytvoriť akčnú guľôčkovú dráhu. Dostaňte guľôčku do cieľa s využitím mechanických, magnetických a gravitačných síl a užite si so stavebnicou GraviTrax more nikdy nekončiacej zábavy.

GraviTrax starter set

GraviTrax štartovacia sada: Začnite stavať vo veľkom

Stavebnica GraviTrax je neustále dopĺňaná novými najrôznejšími rozšíreniami, ktoré si môžete dokúpiť ku štartovej sade. Obsahuje viac ako 100 dielov, z ktorých si vytvoríte svoju dráhu snov. S pripravenými úlohami a plánmi preniknete do sveta guľôčkových dráh. Vďaka nespočetnému množstvu rôznych variantov, ktoré s GraviTrax vytvoríte, môže vaše dráha vyzerať zakaždým inak. Nepodarilo sa vám dostať guľôčku do cieľa? Nevadí. Vylepšujte a prestavujte dráhu do vtedy, kým gulička nenájde svoj cieľ.

GraviTrax doplnky prinesú nové možnosti

GraviTrax vyvinul veľa rozšírení, ktoré si môžete dokúpiť ku štartovej sade. Rozširujte svoju zbierku a vytvárajte nové a nové dráhy. Medzi doplnkami nájdete potrebnú Lanovku, ktorá premiestni guľôčku z jedného bodu do druhého, Katapult, ktorý ju vystrelí až do oblakov či Výťah, ktorý ju vyvezie späť nahor. S GraviTrax doplnkami sa bude vaša hra stále vyvíjať. Ako dlho dokážete udržať guľôčku na dráhe? Prekonávajte svoje rekordy.

Doplnky GraviTrax - výťah, katapult
Ravensburger GraviTrax PRO

Zamierte vysoko do oblakov s GraviTrax PRO

GraviTrax PRO je ďalšou verziou tejto interaktívnej hry. Budujte stavbu do výšky a vytvárajte ešte dynamickejšie guľôčkové dráhy. Stavebnica obsahuje aj rôzne rozšírenia: Mixér zamieša cestu až troch guľôčok a nechá ich kotúľať jedným z troch smerov, Vertical potom vyjde s guľôčkou zo štandardnej dráhy, čím prekoná niekoľko poschodí naraz. Všetky stavebné prvky, ako štartovacie sady, tak akékoľvek rozšírenia, guľôčkové dráhy GraviTrax a GraviTrax PRO sú plne kompatibilné.

Vitajte vo farebnom svete GraviTrax Junior

GraviTrax Junior je kreatívny systém guľôčkových dráh pre deti od 3 rokov. Aj tí najmenší môžu voľne stavať a baviť sa pri hre s guľôčkami. Dráhy Junior si deti navyše môžu podľa svojej fantázie vyzdobiť dekoratívnymi prvkami, ako sú postavičky zvierat alebo rastlín z rôznych tematických svetov. Ide o jedinečný spôsob spojenia nápaditého stavania a zábavnej hry. Rad GraviTrax Junior obsahuje ako štartovacie sady, tak rozšírenia a akčné doplnky. Hra s produktmi Junior navyše dokonale pripraví tých najmenších na neskoršie stavanie vo svete GraviTrax pre staršie deti.

GraviTrax junior
Spresniť parametre
26 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09