Obnoviť stránku

GraviTrax Junior

GraviTrax Junior

GraviTrax Junior prináša zábavu aj vzdelanie pre tých najmenších

Nový rad stavebníc GraviTrax Junior je tu pre všetky zvedavé deti, ktoré sa chcú hrať, byť kreatívne a zároveň sa naučiť niečo o jednoduchých fyzikálnych zákonoch. Jednotlivé dieliky sú vytvorené špeciálne pre tých najmenších, a dovolia im tak rozvíjať sa s ohľadom na ich schopnosti. Ďalšiu porciu zábavy prinesú aj doplnky vo forme zvieratiek z celého sveta, ktoré môžu vytvorené guľôčkové dráhy GraviTrax Junior zdobiť. S týmito sadami sa deti nikdy nebudú nudiť.

GraviTrax Junior guľôčková dráha

Sady GraviTrax Junior potešia deti od 3 rokov

Stavebnica GraviTrax Junior je vytvorená s ohľadom na potreby tých najmenších. Kreatívne guľôčkové dráhy si tak môžu užívať deti už od 3 rokov. Jednotlivé prvky sú navrhnuté priamo pre malé detské ruky, zároveň sú príjemné na dotyk a taktiež vyrobené z obnoviteľných zdrojov, konkrétne dreveného bioplastu. O bezpečnosť počas hry sa tak nemusíte obávať. GraviTrax Junior sa vďaka týmto vlastnostiam stane obľúbenou hračkou tých najmenších.

S GraviTrax Junior sa budú baviť aj učiť

So stavebnicami GraviTrax Junior poskytnete svojim deťom nielen veľa zábavy, ale aj priestor na učenie. Guľôčkové dráhy si môžu postaviť podľa návodu alebo vlastnej fantázie a baviť sa pohybom guľôčky po dráhe, a to ako jej kotúľaním, tak zábavnými trikmi. Kreativitu aj nové vedomosti najmenších podporia doplnky vo forme figúrok a dekorácií z rôznych kútov sveta. Samotné stavanie stavebnice GraviTrax Junior zároveň rozvíja detskú motoriku aj predstavivosť.

GraviTrax Junior stavebnice
Stavebnica GraviTrax Junior

Zábava pre každého, to je GraviTrax

Guľôčkové dráhy GraviTrax sú obľúbenou zábavou malých aj veľkých. Jednotlivé dieliky stavebníc môžete spájať podľa návodu alebo vlastnej fantázie, a vytvoríte si tak jedinečné dráhy. Rozšírenia a špeciálne diely zase prinášajú ďalšiu úroveň a možnosť nekonečného rozširovania aj zábavy. Jednotlivé rady GraviTrax Core, GraviTrax PRO a GraviTrax Power sú kompatibilné a môžete ich spoločne kombinovať. Naproti tomu sady GraviTrax Junior vám toto prepojenie neumožnia, sú ale skvelou prípravou na pokročilejšiu hru s týmito radmi pre deti od 8 rokov.

Spresniť parametre
11 položiek

GraviTrax Junior

V kategórii GraviTrax Junior máme práve teraz na Alza.sk celkom 11 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11