Obnoviť stránku

GraviTrax Junior Štartovacia súprava Džungľa

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
50,90 €

GraviTrax Junior Štartovacia súprava Džungľa

Systém guľočkových dráh pre chlapcov aj dievčatá

GraviTrax Junior je kreatívny systém guľôčkových dráh pre chlapcov a dievčatá od 3 rokov. Stavebnica Ravensburger GraviTrax Junior Štartovacia súprava Džungľa obsahuje viac ako 100 dielikov vrátane doplnkov Hojdačky a Kladivá a umožní vám zostaviť si z Gravitrax Štartovnej súpravy Džungle impozantnú guľočkovú dráhu. Je len na vás, koľko vytvoríte zákrut a strmých zjazdov pri prechádzke hustou džungľou. Ako rýchlo sa vaša gulička dostane do cieľa? Zábavná stavebnica GraviTrax Junior Štartovacia súprava Džungľa obsahuje mnoho figúrok a doplnkov na tému hustého tropického lesa, ktorými môžu deti guľôčkovú dráhu ozdobiť. Hračka preverí ich kreativitu a zručnosť pri budovaní tej najlepšej guľôčkovej dráhy. Stavebnica Ravensburger GraviTrax Junior ponúka aj ďalšie zaujímavé rozšírenia, ktoré vašu guľôčkovú dráhu urobia ešte zábavnejšou a napínavejšou. GraviTrax Junior nie je kompatibilná s klasickou stavebnicou GraviTrax.

Stavebnica Ravensburger GraviTrax Junior Štartovacia súprava Džungľa a jej kľúčové vlastnosti

  • Ravensburger GraviTrax Junior Štartovná sada obsahuje viac ako 100 dielov
  • Guličková dráha s unikátnym konceptom
  • S Ravensburger GraviTrax Junior Štartovnou súpravou Džungle si môžu deti zostaviť vlastnú guličkovú dráhu
  • Stavebnica na tému hustého tropického lesa rozvíja zručnosť a kreativitu
  • Séria Ravensburger GraviTrax Junior je vhodná pre chlapcov a dievčatá už od 3 rokov
  • Interaktívny systém guličkovej dráhy obsahuje rôzne prvky a figúrky zvierat z dreveného bioplastu, ktorý je príjemný na dotyk
  • Vyrobené z obnoviteľných surovín
  • Stavebnica Ravensburger GraviTrax Junior ponúka aj ďalšie rozšírenie
  • GraviTrax Junior nie je kompatibilná s klasickou stavebnicou GraviTrax

Stavebnica GraviTrax Junior prináša množstvo zábavy

Súprava GraviTrax Junior bola navrhnutá tak, aby mohli deti od 3 rokov veku samostatne stavať rozmanité guľôčkové dráhy. Tie je možné vytvárať buď podľa svojej fantázie alebo pomocou priloženého návodu. Pri sledovaní dráhy si nielen deti užijú veľa zábavy, pretože kotúľajúce sa guličky vykonávajú zaujímavé pohyby a zábavné triky. Deti môžu guľôčkovú dráhu GraviTrax Junior vyzdobiť figúrkami zvierat a dekoračnými prvkami s tematikou džungle. S figúrkami sa deti môžu hrať samostatne, rozprávať sa s nimi, tvoriť svoje vlastné príbehy a rozvíjať predstavivosť aj zvedavosť.

Učebný obsah prispôsobený deťom od 3 rokov

Guličková dráha GraviTrax Junior obsahuje stavebné prvky, ktoré sú prispôsobené detským rúčkam, vďaka čomu môžu aj trojročné deti samostatne budovať svoj vlastný svet. Manipuláciou s jednotlivými prvkami sa rozvíja motorika a priestorová predstavivosť detí.

Produkty GraviTrax Junior sú vyrobené z obnoviteľných surovín

Všetky súčasti GraviTrax Junior sú vyrobené z obnoviteľných surovín, konkrétne dreveného bioplastu. Obzvlášť hracie figúrky sú tak príjemné na dotyk. Súprava GraviTrax Junior Štartovacia súprava Džungľa ponúkne vášmu dieťaťu všetko, čo bude potrebovať na to, aby mohlo začať budovať svoj vlastný svet. Súprava je určená deťom od 3 rokov, pričom vďaka nej preskúmajú 4 tematické svety, ktoré si môžu vyzdobiť podľa svojej fantázie. Súprava obsahuje 100 dielikov tematických zvierat a rastlín vrátane akčných doplnkov Hojdačka a Kladivo. Rôzne Štartové a Rozširujúce súpravy je možné vzájomne kombinovať, takže GraviTrax Junior je hra s otvoreným systémom, ktorý zaručuje ohromnú porciu zábavy.



Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 100 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Bioplast, Plast
Téma Iná téma

Vlastnosti

Rad Junior (nekompatibilné)
Typ Štartovacia súprava
Kód:  HRAjr00309
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005556274994

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01