Obnoviť stránku

Gormiti CARTOON Neorganic - morfujúcich figúrky

Príslušenstvo k tovaru

Gormiti CARTOON Neorganic - morfujúcich figúrky

Kedysi dávno vládol na ostrove Gorm mier. Jedného dňa sa ale objavil hrozivý Mugorem s hordou Ľudí Vulkánu a zničil na ostrove všetky formy života. Avšak Starý Mudrc so svojou silnou mágiou dokázal z prírodných živlov vytvoriť Gormiti rozdelené do štyroch národov Dobra: Ľudia Lesa, Ľudia Vzduchu, Ľudia More a Ľudia Zeme. Tí žili vo vzájomnej harmónii, kým sa nevrátil Mugorem so svojou strašnou kliatbou, prebudil nenávisť a boj začal nanovo. Pomôžete Gormitům znovu získať svoj ostrov a žiť na ňom v pokoji?
Morfujúcich figúrky Gormiti Cartoon Neorganic sú originálny darček pre každého milovníka tejto novej série zo sveta Gormitov. V balení nájdete tri figúrky a dva zvieracie gormiti strážca. Zostavte z nich nové, 25 cm veľkého super hrdinu , Ktorý je pripravený brániť Gorm alebo si s nimi môžete hrať jednotlivo. S touto sadou zažije vaša ratolesť veľa zábavy v boji dobra so zlom.
Parametre a špecifikácie:
Motív:
Gormiti Cartoon
Veľkosť:
25 cm
Obsah balenia:
3 menšie figúrky Gormiti
2 figúrky zvieracích strážcov
Odporúčaný vek:
4 +
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Výška hračky

Výška hračky 25 cm

Poznáte z

Poznáte z Gormiti
Kód:  ZI132
Produktové číslo:  8001444417180

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01