Obnoviť stránku

Gormiti CARTOON Sopka morfogenézy s vajíčkom

Príslušenstvo k tovaru

Gormiti CARTOON Sopka morfogenézy s vajíčkom

Kedysi vládol pokoj na ostrove Gorm. Jedného dňa sa však objavil strašný Mugor s hordou Lidie Vulkán a zničil všetky formy života na ostrove. Starý kúzelník však so svojou silnou mágiou dokázal vytvoriť Gormity rozdelené na štyri národy Dobry: Lesní ľudia, Leteckí ľudia, Morskí ľudia a ľudia Zeme. Žili v harmónii, kým sa Mugor nevrátil so svojou hroznou kliatbou, prebudil nenávisť a boj začal znova. Pomôžete Gormitimu opäť získať ostrov a žiť v mieri?
Rozbaľte svoju zbierku gormity s unikátnym kráterom gormity. Vložte do nej vodu, vložte vajíčkový gormitus a sledujte šumivú reakciu. Nový Gormit sa pomaly narodil z vajíčka. Odstráňte ho pomocou zväzku. Balenie obsahuje sopku, šalvia a vajce. S touto sadou sa vaše trosky zažijú veľa zábavy v boji dobra a zla. 
Parametre a špecifikácie:
Motive:Gormiti Cartoon
Obsah balenia:
vulkán
egg
pazúr
Odporúčaný vek:
4+
Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov
Kód:  ZI134
Produktové číslo:  8001444427462

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18