Obnoviť stránku

Gormiti 3 hracia súprava Orlí vrch

Gormiti 3 hracia súprava Orlí vrch

Gormiti, nepremožiteľní vládcovia prírody! Legenda opäť ožíva. Na ostrove Gorm stále zúri vojna. Päť národov zrodených z prírodných živlov sa stále snaží nastoliť na ostrove mier. Ľudia kmeňa Vzduchu sa pridávajú na stranu ľudí Vulkánu a mocného Mugora. Zatiaľ sa ostatné národy chystajú k rozhodujúcej bitke.
Táto súprava nazvaná ako Orlí vrch obsahuje úžasný funkčný katapult v podobe orlej hlavy, jednu vzácnu zlatú figúrku Gormita a plagát. Okrem základného obsahu súpravy tento rozšírený model ponúkne špeciálnu figúrku Gormita, ktorú inde nenájdete.
Parametre a špecifikácia:
Námet:
vojna Gormitov
Určené pre:
deti staršie ako tri roky
Obsah sady:
Katapult
Figúrka Gormita
Exkluzívna figúrka Gormita
plagát
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Gormiti
Kód:  EPL010d4
Produktové číslo:  8595582211804

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04