Obnoviť stránku

Geomag – Panel Glow 22 dielikov

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Geomag – Panel Glow 22 dielikov

Dokonalá zábava pre malého konštruktéra! Magnetická stavebnica Geomag doplnená o luminiscenčné prvky v podobe magnetických tyčí a výplňových panelov. Je s ňou možné vytvárať objekty a geometrické útvary presne tak, ako si to vaše deti sami predstavujú. Potom už stačí len počkať až sa zotmie a vychutnať si prekvapenie v podobe žiariaceho modelu! Príjemné vyplnenie voľného času, ktoré navyše dokáže hravou a zábavnou formou pomôcť vysvetliť a aj v praxi predviesť základné fyzikálne princípy.

Posvieťte si na strašidlá

  • 22 dielikov
  • Žiariace magnetické prvky poskytujú neobmedzený priestor vašej fantázii
  • Pomáha ľahko a rýchlo pochopiť základné princípy magnetizmu
  • Rozvíja jemnú detskú motoriku, predstavivosť aj kombinačné schopnosti
  • Vysoko kvalitné spracovanie v atraktívnom dizajne
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Geomag Glow

Rozšírenie jedinečnej magnetickej konštrukčnej stavebnice Geomag o žiariace prvky, s ktorými sa dajú vytvárať prekvapivo originálne modely. A navyše nie je väčšia zábava, než si postaviť vlastný model v tme!

Geomag

Jedinečná švajčiarska konštrukčná stavebnica vyznačujúca sa jednoduchým stavebným systémom založeným na princípe magnetizmu. Základnými stavebnými prvkami sú magnetické tyčinky a poniklované guľôčky s priemerom 12,7 mm. Umožňuje vytvárať obrovské množstvo rozmanitých tvarov, obrazcov a objektov. Hravou formou vás aj vaše deti uvedie do fascinujúceho sveta magnetizmu, fyzikálnych zákonov, chemických štruktúr, geometrických tvarov a architektúry. Podporuje tvorivosť, predstavivosť, jemnú motoriku a kombinačné schopnosti. Originálny Geomag je vyrábaný vo veľmi prísnych podmienkach s toleranciou len v rádoch stotiny milimetra. Vyznačuje sa vynikajúcou odolnosťou proti opotrebovaniu a absolútnou zdravotnou neškodnosťou potvrdenou mnohými atestami aj certifikátmi.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 22 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Kov, Magnet, Plast
Téma Iná téma
Kód:  HRAa5762
Produktové číslo:  0871772003342
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16