Obnoviť stránku

Geomag Mechanics Gravity 115 pcs

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Geomag Mechanics Gravity 115 pcs

Dokonalá hračka pre každé zvedavé dieťa! Stavebnica Geomag Mechanics Gravity 115 pcs Magnetic Track zaručí skvelú zábavu úplne kedykoľvek. Umožňuje zostavenie funkčných modelov fungujúcich na princípe magnetickej sily a s pomocou malých oceľových guličiek, ktoré zostavený model poháňa. Váš malý neposeda sa tak môže hrať s úplne pohyblivou hračkou aj bez elektriny alebo akýchkoľvek batérií. Stavebnica dokáže zábavnou formou vysvetliť základné fyzikálne princípy (ako je napr. gravitácia, magnetizmus, mechanika) a dieťa tak môže objavovať školskú látku hravou formou v praxi a nie len z učebnice.

Hlavné prednosti Geomag Mechanics Gravity 115 pcs Magnetic Track

  • Stavebnica obsahuje 115 dielikov
  • Umožňuje stavbu pohyblivých modelov guľkových dráh
  • Pomáha ľahko a rýchlo pochopiť základy magnetizmu a mechaniky
  • Rozvíja jemnú detskú motoriku, predstavivosť aj kombinačné schopnosti
  • Vysoko kvalitné spracovanie v atraktívnom dizajne
  • Vhodné pre deti od 7 rokov

Pohyblivé modely, ktoré naučia

Rozšírenie jedinečnej magnetické konštrukčnej stavebnice Geomag, umožňujúce stavbu funkčných pohyblivých modelov. Deti jednoducho a rýchlo pochopia, že magnet má dva póly (severný/južný) a magnetické, mechanické alebo gravitačné pôsobenie sa dá dobre využiť na rozhýbanie vytvorených modelov. Vďaka klesaniu guličiek dole sa aktivuje výťah, ktorý iné guličky paralelne vyvezie hore, aby zábava mohla pokračovať.

Geomag – Švajčiarska tradícia

Jedinečná švajčiarska konštrukčná stavebnica vyznačujúca sa jednoduchým stavebným systémom založeným primárne na princípe magnetizmu. Základnými stavebnými prvkami sú magnetické tyčinky a oceľové guľôčky potiahnuté bielym bronzom s priemerom 12,7 mm. Umožňuje vytvárať nepreberné množstvo rozmanitých tvarov, obrazcov a objektov. Hravou formou vás aj vaše deti uvedie do fascinujúceho sveta magnetizmu, fyzikálnych zákonov, chemických štruktúr, geometrických tvarov aj architektúry. Podporuje tvorivosť, predstavivosť, jemnú motoriku a kombinačné schopnosti. Originálny Geomag je vyrábaný vo veľmi prísnych podmienkach s toleranciou len v rádoch stotiny milimetra. Vyznačuje sa vynikajúcou odolnosťou proti opotrebeniu a absolútnou zdravotnou nezávadnosťou potvrdenou mnohými atestami aj certifikátmi.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 115 ks

Stavebnice a puzzle

Téma Mechanika
Kód:  HRAif9840
Produktové číslo:  871772007722

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08