Obnoviť stránku

Geomag - Kids Panels 190 dielikov

Príslušenstvo k tovaru

Geomag - Kids Panels 190 dielikov

GEOMAG je báječná magnetická stavebnica pre tých najmenších. Nová stavebnica je kompatibilný s existujúcim produktom. To umožňuje vysokú rozmanitosť a neobmedzené možnosti zostavenia. GEOMAG je veľmi zábavná, bezpečná hračka, ktorá rozvíja detskú predstavivosť. Hračka je z kvalitného materiálu, ktorý je takmer nemožný rozbiť. Stavebnice je výbornou voľbou pre vaše deti. Už si nebudú chcieť hrať s ničím iným! Balenie obsahuje tyčky, ktoré sú v striebornom prevedení. GEOMAG Panels ešte obsahuje panely, bez ktorých sú možnosti stavebnice polovičné. Farebné aj priehledné základové a deliace panely totiž mnohonásobne rozširujú stavebné možnosti. S plastovými panelmi dieťa docieli stabilnejších, pevnejších konštrukcií.

Parametre a špecifikácie:
60 dlhých tyčiek 46 guličiek výplne Pre deti od 3 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.


Kód:  ZT070i
Produktové číslo:  871772003656

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04