Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Geomag Mechanics Challenge 96

5 1 hodnotení
21,90 €

Geomag Mechanics Challenge 96

Stavebnice z radu Geomag sú ideálnou voľbou pre každého zvedavého staviteľa! Je založená na príťažlivej magnetickej sile, s ktorej pomocou možno postaviť úchvatné geometrické tvary či stavby. A so stavebnicou Geomag Mechanics Challenge Goal 96 pre mierne pokročilých staviteľov a hráčov si navyše užijete veľa zábavy aj s kamarátmi alebo rodinou. Postavíte si totiž odpaľovaciu rampu a môžete súťažiť, kto zostrelí viac terčov. Vďaka prehľadnému návodu a precízne vyrobeným dielikom si vyskúšate krásu rýchlosti, gravitácie a magnetizmu. Vďaka Geomag Mechanics Challenge Goal 96 sa rozhodne nudiť nebudete.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Geomag Mechanics Challenge Goal 96

  • Stavebnica Geomag Gravity Mechanics Goal 96 s 96 dielikmi
  • Postavíte si odpaľovaciu rampu a terče
  • Môžete hrať sami alebo s kamarátmi
  • Pomáha ľahko a rýchlo pochopiť základy magnetizmu, rýchlosti a gravitácie
  • Rozvíja jemnú detskú motoriku, predstavivosť i kombinačné schopnosti
  • Geomag Mechanics Challenge Goal 96 obsahuje všetky potrebné veci na zostavenie rampy a terčov
  • Súčasťou sú aj klasické oceľové guľôčky, s ktorými budete strieľať
  • Vysoko kvalitné spracovanie v atraktívnom dizajne
  • Pestrofarebný vzhľad, vysoká odolnosť, švajčiarska kvalita
  • Stavebnica Geomag Mechanics Challenge Goal 96 je vhodná pre deti od 7 rokov

Stavebnica Geomag Mechanics Challenge Goal vás zabaví

Stavebnica Geomag Gravity Mechanics Goal 96 je vyrobená za prísne kontrolovaných podmienok, a preto je pre vaše deti stopercentne bezpečná. Zakladá si na atraktívnom pestrofarebnom vzhľade, ktorý deti dlho neomrzí a môžete ich tak zabaviť na mnoho hodín. Vďaka kvalitnému spracovaniu ju môžu bezpečne používať už deti od 7 rokov.

Geomag – švajčiarska tradícia

Jedinečná švajčiarska konštrukčná stavebnica Geomag sa vyznačuje jednoduchým stavebným systémom založeným primárne na princípe magnetizmu. Základnými stavebnými prvkami klasického GEOMAG sú magnetické tyčinky a oceľové guľôčky potiahnuté bielym bronzom s priemerom 12,7 mm, v pokročilejších stavebniciach Geomag potom rôzne ďalšie prvky. Hravou formou vás i vaše deti uvedie do fascinujúceho sveta magnetizmu, fyzikálnych zákonov, chemických štruktúr, geometrických tvarov i architektúry. Podporuje tvorivosť, predstavivosť, jemnú motoriku a kombinačné schopnosti. Originálna Geomag stavebnica je vyrábaná vo veľmi prísnych podmienkach s toleranciou len v rádoch stotín milimetra. Vyznačuje sa vynikajúcou odolnosťou proti opotrebeniu a absolútnej zdravotnou nezávadnosťou potvrdenú mnohými atestmi aj certifikátmi.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 7 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 96 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Kov, Magnet, Plast
Téma Iná téma
Kód:  HRAbz01964
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0871772007692

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01