Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Geomag - Glitter 44 dielikov

27,90 €

Geomag - Glitter 44 dielikov

Dokonalá zábava pre všetkých malých staviteľov! Nový rad klasickej stavebnice Geomag vás prekvapí svojimi trblietavými odleskami a dlhými magnetickými tyčinkami, s ktorými nie je žiadny problém postaviť si rôzne objekty či geometrické útvary presne tak, ako si to vaše deti predstavujú. Výhodou je ľahká manipulácia s prvkami stavebnice a vysoká stabilita postavených modelov. Predstavuje príjemné vyplnenie voľného času, ktoré navyše dokáže hravou a zábavnou formou pomôcť vysvetliť aj v praxi predviesť základné fyzikálne princípy.

Zostavte si model zahalený v trblietajúcich sa flitrov

  • 44 súčiastok s povrchom upraveným flitrami
  • Pomáha ľahko a rýchlo pochopiť základné princípy magnetizmu
  • Rozvíja jemnú detskú motoriku, predstavivosť aj kombinačné schopnosti
  • Vysoko kvalitné spracovanie v atraktívnom dizajne
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Geomag Color

Obdoba jedinečnej magnetickej konštrukčnej stavebnice Geomag umožňujúca lepšiu manipuláciu s magnetickými tyčinkami, tak aby bola vhodná pre deti už od 3 rokov! Tyčky sú dlhšie, majú väčší priemer a preto sú aj výsledné modely oveľa stabilnejšie.

Geomag

Jedinečná švajčiarska konštrukčná stavebnica vyznačujúcim sa jednoduchým stavebným systémom založeným na princípe magnetizmu. Základnými stavebnými prvkami sú magnetické tyčinky a poniklované guľôčky priemeru 12,7 mm. Umožňuje vytvárať nepredstaviteľné množstvo rozmanitých tvarov, obrazcov a objektov. Hravou formou vás aj vaše deti vtiahne do fascinujúceho sveta magnetizmu, fyzikálnych zákonov, chemických štruktúr, geometrických tvarov aj architektúry. Podporuje tvorivosť, predstavivosť, jemnú motoriku a kombinačné schopnosti. Originálny Geomag je vyrábaný vo veľmi prísnych podmienkach s toleranciou len v stotinách milimetra. Vyznačuje sa vynikajúcou odolnosťou proti opotrebeniu a absolútnou zdravotnou nezávadnosťou potvrdenou mnohými testami a certifikátmi.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti
Určenie Unisex

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Stavebnice a puzzle

Počet dielikov 44 ks
Vlastnosti S magnetom
Téma Iná téma
Kód:  HRAa5766
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0871772005322
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01