Obnoviť stránku

Geóda s ametystmi

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Geóda s ametystmi

Vytvorte so svojimi deťmi niečo jedinečné a kúpte im experimentálnu súpravu Geóda s ametystmi, ktorá im umožní vytvoriť si pomocou jednoduchej chémie vlastnú geódu. Nechajte deti nahliadnuť do tajov vedy a podporte ich kreatívne aj logické myslenie pomocou experimentov, ktoré ich budú baviť. Súprava Geóda s ametystmi je vhodná pre všetky deti od 10 rokov, ktorým umožní pomocou priložených pomôcok vytvoriť dokonalé kúsky. 

Kľúčové vlastnosti experimentálnej súpravy Geóda s ametystmi

  • Vhodné pre deti od 10 rokov
  • Demonštrácia chemických procesov zábavnou formou
  • Rozvíja kreatívne myslenie a detskú zvedavosť
  • Súprava obsahuje všetky pomôcky na výrobu

Zábavný experiment

Každé dieťa má rado experimenty a vy tak máte jedinečnú príležitosť, ako ich poučiť o základoch chemických procesov. Experimentálna súprava Geóda obsahuje všetko, čo na výrobu potrebujete. Súčasťou súpravy je sadra, forma, ochranné okuliare pre malých vedcov a samozrejme špeciálny prášok, ktorý umožní vytvorenie kryštálov. Použitie je jednoduché a zábavné. Tak nech sa experiment vydarí!

Kód:  HRApta0560
Produktové číslo:  4823076136215

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17