Obnoviť stránku

Gel Blaster Surge

4,5 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
57,90 €

Gel Blaster Surge

Gel Blaster Surge predstavuje originálny spôsob zábavy

Pustite sa s priateľmi do víru plnej akčnej zábavy s novým blasterom na gélové gulôčky (gellety), ktoré sú ekologické a nezanechávajú škvrny. Ide tak v podstate o paintball, ale bez bolesti a namáhavého čistenia seba a všetkého ostatného okolo. Gel Blaster Surge disponuje zásobníkom na 800 nábojov (už prednabitý), pričom k blasteru obdržíte závdavkom balíček s 10 000 Gelletmi. Blaster poháňa zabudovaná batéria, ktorú dobijete do plna za 45 minút, pričom vás udrží v hreaž 4 hodiny.  Gellety doletia až na vzdialenosť 30 metrov a vybrať si môžete z dvoch režimov streľby Single/Full Auto.

Náhradná hlaveň a dva režimy streľby

K blasteru na vodné gulôčky Gel Blaster Surge obdržíte špeciálny nástroj a náhradnú hlaveň, ktorú využijete pri hre s mladšími alebo menej skúsenými hráčmi. Náhradná hlaveň sa postará o to, aby zásahy neboli toľko cítiť. Gel Blaster Surge ponúkne dva režimy streľby – Single a Full Auto. V zapnutom Full Auto režime vystrelí blaster 10 Gelletov za sekundu. Ak chcete šetriť muníciu, môžete aktivovať režim Single, v ktorom vystrelíte jeden náboj na jedno stlačenie spúšte.

Kľúčové vlastnosti detskej pištole Gel Blaster Surge

  • Dva režimy streľby Single/Full Auto
  • Účinný dostrel až 30 metrov
  • Výdrž batérie až 4 hodiny
  • Nabíjanie cez USB-C
  • Blaster strieľa špeciálnu muníciu – Gellety
  • Obsah balenia: Gel Blaster Surge, zásobník až na 800 Gelletov (originálne naplnený), druhá hlaveň pre obmedzenie výkonu, 10 000 Gelletov, ochranné okuliare, USB-C kábel na dobíjanie, návod na použitie

Originálne príslušenstvo k detskej pištoli Gel Blaster Surge Ready-to-Blast

Originálna náplň pre Gel Blaster

Gellets 10k Green je originálnou náplňou do Gel Blasteru, ktorá využíva technológiu Super absorbent polymers (SAP). Gellety po pridaní vody zväčšia svoju veľkosť až 50×, sú netoxické, vyrobené na prírodnej báze a nezaťažujú životné prostredie. Vďaka tomu, že obsahujú predovšetkým vodu, tak sa po zásahu rozpadnú a v prírode vstrebú. Celé balenie Gellets 10k Green sa zmestí presne do skladacieho Depotu. Z neho potom môžete ľahko dopĺňať zásobník Gel Blasteru.

Originálny Depot na skladovanie gulôčok Gellets

Gel Blaster Depot predstavuje nádobu určenú na výrobu a skladovanie guľôčok Gellets. Obsiahne až 10 000 guľôčok, ktoré v nádobe vydržia neobmedzene dlho, keď sú dehydrované, a až 3 mesiace pri ponorení vo vode. Nádoba je vybavená vstavaným sitkom, ktoré odvádza prebytočnú vodu. Trojpolohový výpust je možné regulovať v režimoch zatvorené, voda a Gellets. Jej súčasťou je aj veko a rukoväť, pomocou ktorej ju môžete pohodlne kamkoľvek prenášať. Vďaka Gel Blaster Depot budete vždy pripravení na hranie.Príslušenstvo bolo navrhnuté priamo pre originálny Gel Blaster. Depot nie je súčasťou balenia a je potrebné ho dokúpiť samostatne.

Jednoduchá a rýchla príprava munície

Malé balenie Gelletov ľahko preveziete, kamkoľvek budete potrebovať, napustíte vodou a môžete sa pustiť do hry. Na nasiaknutie Gelletov stačia dve hodiny a postup ich prípravy je úplne jednoduchý.

  • Nasypte Gellety do Depotu
  • Pridajte 4 litre vody na 1 balenie Gelletov (10 000 ks)
  • Počkajte aspoň 2 hodiny, aby Gellety vstrebali dostatočné množstvo vody
  • Vypustite prebytočnú vodu z depotu
  • Môžete naplniť zásobník Gel Blasteru a začať hrať

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 14 rokov

Detské zbrane

Materiál ABS
Dostrel 30 m
Zásobník – počet nábojov 800 ks
Vlastnosti Zrýchlenie streľby, Vyberací zásobník
Farba Béžová, Biela, Zelená
Dĺžka zbrane 23 cm

Typ

Typ Pištoľ

Náboje

Druh nábojov Vodné guľôčky
Počet nábojov v balení 10 800 ks

Súčasť balenia

Súčasť balenia Pištoľ, Okuliare, Náboje
Počet zbraní v balení 1
Kód:  HRAls1547
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  850040523676

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01