Gaming LEGO Minecraft

Stavebnice gaming LEGO® inšpirované herným svetom

Gaming LEGO® sa hodí pre všetkých bez ohľadu na vek. Či už ho darujete tým najmenším staviteľom alebo chcete výzvu až s tisíckami dielikov iba pre seba, u nás nájdete všetko. Kocky LEGO® sú často spájané s kreatívnym stavebným hraním, a keď sa prepoja s témami z obľúbených počítačových hier, vytvárajú tak zábavnú kombináciu. Nemusia byť stavané iba podľa návodu, ale môžu byť skvelými nástrojmi na rozvíjanie predstavivosti.

Stavebnice LEGO® Minecraft® ponúkajú prepojenie digitálneho sveta s reálnym zážitkom

Séria gaming LEGO® Minecraft® nadchne každého s láskou pre túto úžasnú hranatú hru. Postaviť si známy diamantový meč, jaskyňu s kostlivcami či zničený portál, ktorý vedie až do pekla, je snom každého hráča. V rámci stavebníc nájdete aj minifigúrky postáv z Minecraftu, ako je Steve, Alex, Creeper či Zombie. Rad LEGO® Minecraft® podporuje kreativitu hráčov tým, že im poskytuje kocky a nástroje na vytvorenie vlastných svetov. Hráči môžu stavať, prestavovať a upravovať svoje scény podľa vlastnej fantázie.

Gaming LEGO Minecraft
Gaming LEGO Super Mario

Pre fanúšikov kociek aj kultovej hernej série – stavebnica LEGO® Super Mario™

Séria LEGO® Super Mario™ je skvelým príkladom toho, ako je možné spojiť fyzické stavebné hranie s hernými prvkami a interaktivitou. Okrem základných gaming LEGO® kociek obsahuje tento rad aj špeciálne akčné kocky. Tieto kocky umožňujú Mariovi vykonávať rôzne akcie ako skákanie, zbieranie mincí a zabíjanie nepriateľov. Známy svet s populárnymi charaktermi, ako sú Mario, Bowser či Princezná Peach si zaslúži miesto vo vašej gaming LEGO® zbierke. Túto legendárnu hernú sériu od spoločnosti Nintendo určite ocenia aj fanúšikovia, ktorí boli pri zrode tejto hry.

Gaming LEGO Super Mario

Budujte pomocou aplikácie

Ak si stiahnete aplikáciu LEGO® Super Mario, získate 3D návody a možnosť vybudovať si svoj vlastný digitálny svet.

Gaming LEGO Super Mario

Interaktívna figúrka Super Mario

Figúrka Super Maria je tiež interaktívna – reaguje nielen na rôzne prvky vytvorené z LEGO® kociek, ale aj na dotyky a pohyby.

Gaming LEGO Minecraft

Minecraftové scény z kociek vďaka Gaming LEGO®

Stavebnice gaming LEGO® Minecraft® obsahujú kocky a dieliky, ktoré hráčom umožňujú vytvárať rôzne scény a lokácie z Minecraftu, ale aj svoje vlastné.