Obnoviť stránku

FurReal Friends Peealots veľký pes

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FurReal Friends Peealots veľký pes

Veľký psík FurReal Friends Peealots Big Wags sa hodí ako domáci miláčik pre naozaj kohokoľvek. Psík FurReal Friends Peealots je interaktívnou hračkou, ktorú môžu vaše deti ľahko brať na vychádzky tlačením vôdzky a vďaka otáčaciemu koliesku zvládne psík aj venčenie okolo domu. Tiež musia deti myslieť na to, že psík potrebuje aj piť, k čomu dostanú v balení hračky priloženú štýlovú fľaštičku na vodu, pomocou ktorej svojho maznáčika napoja. Po uhasení smädu sa psík FurReal Friends Peealots Big Wags vyciká pri nadvihnutí chvostíka. Ku zvieratku je možné pripojiť ďalších kamarátov FurReal Friends alebo si požičať vôdzku od iného zvieratka.


Kľúčové vlastnosti hračky FurReal Friends Peealots Big Wags - veľký pes

  • Interaktívny pes FurReal Friends Peealots Big Wags pre vašich najmenších
  • Hebké plyšové vyhotovenie
  • Predné otáčacie koliesko pre ľahký pohyb
  • Stlačte chvost a zvieratko sa vyciká
  • Súčasťou série sú veľké aj malé zvieratká
  • Možno spojiť s ďalšími Lil' Wags aj Big Wags zvieratkami na vôdzke
  • Kompatibilný aj so systémom FurReal Friends Walkalots aj Poopalots
  • Interaktívny psík FurReal Friends Peealots je vhodný pre deti od 4 rokov

FurReal Friends Peealots Big Wags - Dokonalý maznáčik pre každého

Naučte svoje deti zodpovednému prístupu s týmto plyšovým psíkom FurReal Friends Peealots Big Wags! Byť majiteľom psíka nie je len tak. Deti si musia zvyknúť ho riadne venčiť a upratovať po ňom mláčky, ak dôjde k nehode. Táto interaktívna hračka od Hasbro vaše deti v tomto ohľade úplne spoľahlivo vycvičí!

Vezmite psíka FurReal Friends Peealots na poriadnu prechádzku

Tohto roztomilého plyšového psíka FurReal Friends Peealots Big Wags môžu vaše deti venčiť tak, že ho jednoducho pripnú na vôdzku a tlačia dopredu. Psík je vpredu vybavený otáčacím kolieskom, takže prechádzky s ním zvládne naozaj ktokoľvek a to ako doma, tak aj vonku. A navyše k nemu môžete zaobstarať aj kamarátov FurReal Friends Poopalots alebo Walkalots aj ďalšie malé zvieratká, ktoré sa dajú pripnúť na jednu vôdzku dohromady s týmto Peealots Big Wags psíkom od Hasbro!

Psík FurReal Friends Peealots urobí po vypití vody mláčku

Počas venčenia však môže psík FurReal Friends Peealots dostať smäd a tak je potrebné, aby mu vaše deti dali napiť vody, ktorú si môžu zobrať kamkoľvek so sebou vďaka priloženej štýlovej fľaštičke. Po uhasení smädu je samozrejmosťou, že sa psíkovi bude chcieť cikať a s tým mu stačí pomôcť nadvihnutím chvostíka. Hlavne potom nezabudnite mláčku po šteniatku riadne upratať. Interaktívnu hračku FurReal Friends Peealots Big Wags môžete zaobstarať aj tým najmenším deťom, ktoré chcú psíka a potrebujú si vyskúšať, aké radosti aj starosti to obnáša.

Obsah balenia veľkého psíka FurReal Friends Peealots Big Wags

  • FurReal psík
  • Vôdzka s rukoväťou
  • Fľaštička
  • Inštrukcie



Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií A76
Počet batérií 3 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Výška hračky

Výška hračky 20 cm

Druh plyšiaka

Kategória Zvieratká
Druh plyšiaka Pes

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií A76
Kód:  HRAdn00871
Produktové číslo:  5010993657995

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09