Obnoviť stránku

FurReal Friends Peealots veľká mačka

4,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

FurReal Friends Peealots veľká mačka

Veľká mačka FurReal Friends Peealots Big Wags sa hodí ako domáci miláčik pre naozaj kohokoľvek. Mačička FurReal Friends Peealots je interaktívnou hračkou, ktorú môžu vaše deti ľahko brať na vychádzky tlačením vôdzky a vďaka otáčaciemu koliesku zvládne mačička aj venčenie okolo domu. Tiež musia deti myslieť na to, že mačička potrebuje aj piť, k čomu dostanú v balení hračky priloženú štýlovú fľaštičku na vodu, pomocou ktorej svojho maznáčika napoja. Po uhasení smädu sa mačička FurReal Friends Peealots Big Wags vyciká pri nadvihnutí chvostíka. Ku zvieratku je možné pripojiť ďalších kamarátov FurReal Friends alebo si požičať vôdzku od iného zvieratka.


Kľúčové vlastnosti hračky FurReal Friends Peealots Big Wags - veľká mačka

  • Interaktívna mačka FurReal Friends Peealots Big Wags pre vašich najmenších
  • Hebké plyšové vyhotovenie
  • Predné otáčacie koliesko pre ľahký pohyb
  • Stlačte chvost a zvieratko sa vyciká
  • Súčasťou série sú veľké aj malé zvieratká
  • Možno spojiť s ďalšími Lil' Wags aj Big Wags zvieratkami na vôdzke
  • Kompatibilný aj so systémom FurReal Friends Walkalots aj Poopalots
  • Interaktívna mačička FurReal Friends Peealots je vhodná pre deti od 4 rokov

FurReal Friends Peealots Big Wags - Dokonalý maznáčik pre každého

Naučte svoje deti zodpovednému prístupu s touto plyšovou mačičkou FurReal Friends Peealots Big Wags! Byť majiteľom mačičky nie je len tak. Aj tie treba niekedy vyvenčiť a upratovať po nich mláčky, ak dôjde k nehode. Táto interaktívna hračka od Hasbro vaše deti v tomto ohľade úplne spoľahlivo vycvičí!

Vezmite mačičku FurReal Friends Peealots na vychádzku

Túto roztomilú plyšovú mačičku FurReal Friends Peealots Big Wags môžu vaše deti venčiť tak, že ju ľahko pripnú na vôdzku a tlačia dopredu. Mačička je vpredu vybavená otáčacím kolieskom, takže prechádzky s ňou zvládne naozaj ktokoľvek a to ako doma, tak aj vonku. A navyše k nej môžete zaobstarať aj kamarátov FurReal Friends Poopalots alebo Walkalots aj ďalšie malé zvieratká, ktoré sa dajú pripnúť na jednu vôdzku dohromady s touto Peealots Big Wags mačičkou od Hasbro!

Mačička FurReal Friends Peealots po vypití vody urobí mláčku

Počas venčenia však môže mačička FurReal Friends Peealots dostať smäd a tak je potrebné, aby jej vaše deti dali napiť vody, ktorú si môžu zobrať kamkoľvek so sebou vďaka priloženej štýlovej fľaštičke. Po uhasení smädu je samozrejmosťou, že sa mačičke bude chcieť cikať a s tým jej stačí pomôcť nadvihnutím chvostíka. Hlavne potom nezabudnite mláčku po plyšovom maznáčikovi riadne upratať. Interaktívnu hračku FurReal Friends Peealots Big Wags môžete zaobstarať aj tým najmenším deťom, ktoré chcú domáceho maznáčika a potrebujú si vyskúšať, aké radosti aj starosti to obnáša.

Obsah balenia veľkej mačky FurReal Friends Peealots Big Wags

  • FurReal mačička
  • Vôdzka s rukoväťou
  • Fľaštička
  • Inštrukcie



Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Výška hračky

Výška hračky 20 cm

Druh plyšiaka

Kategória Zvieratká
Druh plyšiaka Mačka
Kód:  HRAdn00872
Produktové číslo:  5010993658008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19