Obnoviť stránku

Funny Wheels New Sport 2v1 modré

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Funny Wheels New Sport 2v1 modré

Deti pohyb proste milujú! Keď už behajú samé, začínajú pokukovať, v čom by sa mohli opäť zlepšiť. Prišla chvíľa, kedy je vhodné kúpiť im odrážadlo. Netrápte sa myšlienkou, že ich budete musieť kúpiť niekoľko, pretože vám dieťa vyrastie. Funny Wheels New Sport 2v1 porastie spolu s vaším dieťaťom. Pre malé deti od 18 mesiacov bude odrážadlo slúžiť ako trojkolka, väčším a zdatnejším deťom prispôsobíte výšku a trojkolku prerobíte na dvojkolku. Modré odrážadlo Funny Wheels je vybavené niekoľkými bezpečnostnými prvkami a je úplne umývateľné vlažnou mydlovou vodou.

Vlastnosti odrážadla Funny Wheels New Sport 2v1

  • Odrážadlo New Sport 2v1 porastie spolu s vaším dieťaťom
  • Dve výškové polohy sedadla aj riadidiel pre pohodlie dieťaťa
  • Vozidlo ľahko zmeníte z trojkolky na dvojkolku
  • Odrážadlo je vybavené odolnými gumovými kolesami pre tichú a plynulú jazdu
  • Nebesky modrá farba poteší predovšetkým chlapcov
  • Funny Wheels New Sport je vhodné pre deti od 18 mesiacov
  • Kvalitné vyhotovenie odrážadla zaistí bezpečnosť detí
  • Riadidlá sa nemôžu pretočiť a spôsobiť tak nechcený pád
  • Nosnosť odrážadla Funny Wheels New Sport 2v1 je 50 kg
  • Váha odrážadla je len 1,5 kg, aby s ním dieťa ľahko manipulovalo
  • K odrážadlu sú priložené imbusové kľúče a kratšia os na úpravu kolesa
  • Český výrobok Funny Wheels New Sport 2v1 rozvíja u detí pohybové schopnosti

Bezpečie na cestách s Funny Wheels

Odrážadlo českého výrobcu zaistí vašim najmenším nielen zábavu, ale aj toľko potrebné bezpečie. Nízka hmotnosť odrážadla Funny Wheels pomôže deťom pri manipulácii, ťažké odrážadla môžu deti prevážiť a spôsobiť tak nejeden zbytočný pád. Dostatočne dlhé riadidlá sa na koncoch rozširujú, čím chránia ručičky detí pri páde. Priemer riadidiel je ako stvorený pre malé detské ruky. Vidlica odrážadla má obmedzený rozsah a riadidlá sa tak nemôžu nechtiac pretočiť. Funny Wheels New Sport 2v1 je vyrobené z veľmi odolného plastu a všetky spoje sú starostlivo zahladené. Odrážadlo je vybavené gumovými pneumatikami, ktoré nešmýkajú a rodičia ocenia bezhlučnosť prevádzky. Pre väčšiu bezpečnosť používajte u detí prilbu už od prvých pokusov o jazdenie.

Funny Wheels vedie deti k pohybu

Odrážadlo je určené deťom, ktoré už samé stabilne behajú. Dve zadné kolieska a znížený posed pomôžu tým najmenším udržať rovnováhu. Starším deťom ľahko zvýšite sedadlo a riadidlá z 27 cm na 30 cm. Odstránením jedného zadného kolieska budú deti trénovať potrebnú stabilitu k prechodu na klasický bicykel. Nosnosť odrážadla je 50 kg, môžu sa na ňom voziť aj starší súrodenci. Vďaka Funny Wheels New Sport 2v1 budú deti rýchlejšie, potrénujú si pozornosť, zvýšia motorické schopnosti a predovšetkým ich bude baviť každá jazda. Dokonca donúti behať aj rodičov za nadšeným dieťaťom z plynulej a svižnej jazdy.

Výška sedadla:
27 a 30 cm
Rozteč zadných kolies:
20 cm
Šírka riadidiel:
30 cm
Priemer kolesa:
19 cm
Šírka pneumatiky:
4 cm

Parametre a špecifikácia

Výška sedadla

Min. výška sedadla 27 cm
Kód:  HRAif8649
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  8595557507192
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08