Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Funko POP! Queen - Freddie Mercury (Wembley 1986)

4,8 6 hodnotení
19,55 €

Funko POP! Queen - Freddie Mercury (Wembley 1986)

Boli ste sa pozrieť na preslávenom koncerte vo Wembley 1986, kde vystúpila aj svetoznáma skupina Queen? Ak nie, nevadí. Funko POP Rocks vám prináša zberateľskú figúrku legendárneho speváka Freddieho Mercuryho. Humorne spracovaná figúrka je štylizovaná práve do outfitu Freddieho Mercuryho vo Wembley 1986. Vy tak môžete mať kúsok tej úžasnej koncertnej atmosféry priamou vás doma. Postavička je vyrobená z vinylu.

Kľúčové vlastnosti zberateľskej figúrky Freddie Mercury (Queen, Wembley 1986)

  • Zberateľská figúrka predstavuje speváka Freddieho Mercuryho z kapely Queen
  • Pripomeňte si atmosféru veľkolepého koncertu vo Wembley 1986
  • Humorné spracovanie figúrky sa teší veľkej obľube
  • Postavička je vyrobená z vinylu
  • Pochádza z populárnej edície Funko POP Rocks

Funko POP nezaprie zmysel pre humor

Zberateľská edícia Funko POP predstavuje postavy z najznámejších filmov, TV seriálov, videohier a iných populárnych tém veľmi originálnym a humorným spôsobom. Zhromaždiť tak môžete celú kolekciu zberateľských figúrok svojich obľúbených hrdinov či idolov a to v úplne nevšednom vyhotovení. Vďaka tomu majú zberateľské figúrky Funko POP fanúšikov po celom svete a tešia saveľkej obľube. Zberateľská figúrka Freddieho Mercuryho z kapely Queen, štylizovaná do koncertu vo Wembley 1986, patrí do kolekcie Funko POP Rocks.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 10 cm

Vlastnosti

Typ Soška
Druh Postavičky
Použitie Zberateľské
Vlastnosti S pohyblivou hlavou
Počet figúrok 1 ks
Materiál Plast

Typ produktu

Typ produktu Figúrka
Kód:  HRAb0673
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  889698337328

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11