Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Frozen 2 Anna Deluxe

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Frozen 2 Anna Deluxe

Doprajte deťom stretnutie s Annou, hlavnou postavou z animovaného filmu Frozen 2, ktorá je oblečená presne v tých istých šatách, v akých sa objavila aj vo filme Ľadové kráľovstvo 2. Figúrka Frozen 2 Anna Deluxe zaujme svojimi krásnymi zdobenými šatmi a štýlovým účesom. Nechýba ani náhrdelník alebo topánky, ktoré sa dajú zobúvať. S plne pohyblivými rukami, nohami aj hlavou si vaše deti budú môcť prehrávať s touto bábikou scénky z filmu alebo vymýšľať svoje vlastné. Nechajte svoje deti zažívať atmosféru Ľadového kráľovstva každý deň v spoločnosti tejto nádhernej bábiky Anny Deluxe od Hasbro.


Kľúčové vlastnosti figúrky Frozen 2 Anna Deluxe

  • Inšpirovaná obľúbenou rozprávkou Frozen 2 (Ľadové kráľovstvo 2)
  • Anna má štýl účesu aj zdobené šaty presne podľa animovanej predlohy
  • Vybavená je tiež náhrdelníkom a párom topánok, ktoré sa dajú zobuť
  • Pohyblivé ruky, nohy aj hlava
  • Deti sa s ňou môžu hrať scénky z filmu alebo si vymyslieť vlastné
  • Hranie s bábikami podporuje detskú fantáziu a kreativitu
  • Figúrka Frozen 2 Anna Deluxe od Hasbro je vhodná pre deti od 3 rokov

Annine šaty sú rovnaké ako z rozprávky Frozen 2

Cnie sa vašim deťom po Anne, hlavnej postave zo známeho filmu Ľadové kráľovstvo? Kúpte im túto bábiku Anna Deluxe, ktorá je oblečená v tých istých šatách a s rovnakým účesom, ako sa objavila aj na filmovom plátne! Jej šaty sú bohato zdobené a súčasťou je aj náhrdelník a pár nádherných topánok.

Nechajte vaše deti stať sa súčasťou sveta Ľadového kráľovstva

Figúrka Anna Deluxe Frozen 2 okrem svojho rozprávkového vzhľadu poteší vaše deti tiež úplne pohyblivými rukami, nohami aj hlavou, a tak im dopraje nevídané chvíľky zábavy. Môžu ju prezliekať, hrať sa s ňou v domčeku pre bábiky alebo zohrávať scénky z filmu aj celkom vymyslené. Anna Deluxe iste poteší každé dievčatko od 3 rokov.



Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Poznáte z

Poznáte z Frozen (Ľadové kráľovstvo)

Určenie

Postava Princ/princezná

Vlastnosti

Funkcie Ohýba ruky a nohy

Druh

Druh Figúrky
Kód:  HRAif15337
Produktové číslo:  5010993629442

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07