Obnoviť stránku

Ford Ranger Monster Truck 4 × 4, modrý, lakovaný

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Ford Ranger Monster Truck 4 × 4, modrý, lakovaný

S elektrickým autíčkom Ford Ranger Monster Truck 4 × 4 bude vaše dieťa všade kam príde stredobodom pozornosti. Toto superterénne auto s modrým lakom, obrovskými kolesami, odpruženými nápravami, pohonom všetkých štyroch kolies a ďalšími skvelými vymoženosťami jednoducho musí mať. Má skvele prepracované detaily a je vybavené originálnymi znakmi a logom značky Ford. Všetko je vyrobené z kvalitných materiálov kvôli dlhej životnosti výrobku. Dvojmiestne autíčko má štyri motory poháňané dvoma 12 V batériami. Na jazdu vpred si možno zvoliť jednu z troch rýchlostí, auto má aj spiatočku. Svieti, trúbi a prehráva obľúbenú hudbu vďaka USB/TF/AUX vstupu alebo pomocou bluetooth. Jazdu detí v autíčku kontrolujú rodičia pomocou diaľkového ovládača spárovaného s konkrétnym autom. Ovládač disponuje tlačidlom núdzovej brzdy na okamžité vypnutie všetkých jazdných funkcií. Elektrické autíčko Ford Ranger Monster Truck 4 × 4 je vhodné pre deti od 3 do 8 rokov.

Kľúčové vlastnosti elektrického autíčka Ford Ranger Monster Truck 4 × 4 – modrý

  • Skvele prepracované detaily, originálne znaky a logo
  • Autíčko Ford Ranger Monster Truck 4 × 4 s pohonom 4 × 4 alebo 2 × 2
  • Obrovské kolesá z mäkkého EVA polyméru a odpružené nápravy na jazdu v teréne
  • Napájanie pomocou dvoch batérií 12 V/7 Ah
  • S 2,4 GHz diaľkovým ovládačom s núdzovou brzdou
  • Ovládač je spárovaný s konkrétnym autom
  • Dvojmiestne auto s nastaviteľnými pásmi
  • Ford Ranger Monster Truck 4 × 4 sa štartuje pomocou kľúča
  • S funkciou plynulého rozjazdu
  • Autíčko má tri rýchlosti a spiatočku
  • Ford Ranger Monster Truck 4 × 4 má predné a zadné LED svetlá
  • Svieti zadné čelo, rampa a svetlá na nárazníku
  • Auto trúbi a cez USB/TF/AUX vstup alebo bluetooth prehráva obľúbenú hudbu

Naozajstné auto nielen do náročného terénu

Každé koleso autíčka Ford Ranger Monster Truck 4 × 4 je vybavené jedným 12 V motorom s výkonom 35 W. Ide teda o nefalšované 4 × 4 vozidlo, ktoré aj vďaka perfektne odpruženým nápravám a veľkým kolesám zvládne bez akýchkoľvek ťažkostí jazdu v najrôznejšom teréne. V prípade potreby môžete náhon predných kolies vypnúť. Energiu autu dodávajú dve 12 V/7 Ah batérie. Rovnako ako naozajstné auto, aj tento elektrický Ford Ranger Monster Truck 4 × 4 svieti, trúbi a prehráva hudbu. Okrem predných a zadných LED reflektorov na aute svieti aj zadné čelo, rampa a svetlá na prednom nárazníku. Autíčko má aj podsvietenú palubnú dosku. Obľúbenú hudbu a pesničky môžete v aute prehrávať vďaka USB/TF/AUX vstupu do dotykového prehrávača alebo pripojiť zariadenie pomocou bluetooth. Autíčko má otváraciu zadnú plošinu a kapotu.

Plynulá a bezpečná jazda pre dvoch zaručená

Autíčko Ford Ranger Monster Truck 4 × 4 deti zapnú pomocou kľúča, ktorý vložia do zapaľovania a naštartujú. Aby prechádzka bola príjemná aj pre menšie deti a nedochádzalo k nepríjemnému trhnutiu pri rozjazde, je vozidlo vybavené funkciou elektronicky riadeného plynulého rozjazdu. Na jazdu vpred je možné zvoliť nižšiu alebo vyššia rýchlosť. V prípade potreby dokáže auto cúvať. Kolesá sú vyrobené z mäkkého EVA polyméru. Vďaka tomu je jazda tichá a minimalizuje sa riziko vzniku prasklín či zlomenia kolesa. Autíčko disponuje dvoma čalúnenými sedadlami. Malí šoféri tak budú nadšení, že môžu zviezť aj svojho kamaráta. Každé sedadlo má aj nastaviteľné bezpečnostné pásy.

Autíčko neustále pod kontrolou

Máte strach, že vám dieťa s autíčkom ujde alebo havaruje? Už sa nemusíte báť. Autíčko Ford Ranger Monster Truck 4 × 4 je ovládané pomocou 2,4 GHz diaľkového ovládača, ktorý vám zabezpečí kontrolu nad autíčkom. Ovládač je spárovaný s konkrétnym autom, takže nemôže dochádzať k vzájomnému rušeniu signálu s inými autíčkami. Ovládač je vybavený tlačidlom núdzovej brzdy. Jeho aktiváciou sa vypnú všetky jazdné funkcie auta. Opätovným stlačením brzdy sa jazdné funkcie opäť aktivujú.

Prevádzka a nabíjanie

Doba prevádzky autíčka Ford Ranger Monster Truck 4 × 4 sa pohybuje medzi 2 až 3 hodinami v závislosti od terénu a hmotnosti dieťaťa. Zostávajúcu energiu batérie môžete kontrolovať na displeji v autíčku. Nabíjanie batérie trvá 5 až 8 hodín. Okrem dobíjania a umývania nevyžaduje autíčko žiadnu ďalšiu údržbu.

Batérie:
Auto: 2× 12 V/7 Ah
Ovládač: 2× AAA

Nabíjačka:
Z 220 V na 12 V/1 000 mA

Motor:
4× 12 V/35 W

Doba nabíjania:
5 až 8 hodín

Doba jazdy (podľa terénu a hmotnosti dieťaťa):
2 až 3 hodiny

Rýchlosť:
3 až 7 km/h

hmotnosť:
40 kg

Nosnosť:
30 kg

Testovaná nosnosť:
Maximálne 40 kg

Rozmery:
134 × 104 × 100 cm

Šírka sedadla:
42 cm

Nášľap od zeme:
30 cm

Kolesá:
EVA, gumové
Priemer: 45 cm
Šírka: 22 cm

Kód:  HRAif12726
Produktové číslo:  8586019941081

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04