Obnoviť stránku

Fisher Price Výučbový diaľkový ovládač

4,6 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fisher Price Výučbový diaľkový ovládač

Fisher Price výučbový diaľkový ovládač sa bude vašim deťom zaručene páčiť! Ovládač vyzerá ako pravý, to deti obzvlášť ocenia. Má veľa tlačidiel a na konci svetielko. Ovládač vie veľa pesničiek aj zábavné učenie. Stačí jedno stlačenie tlačidla a vaše deti sa môžu naučiť čísla, protiklady, farby, pozdravy aj prvé slová. Zvuk ovládača je možné zoslabiť aj zosilniť alebo prepnúť a počúvať inú stanicu. Dieťa bude môcť ovládať veľa realistických zvukov a 4 rôzne pesničky. Uvidíte, že ho všetko spojené s týmto ovládačom bude baviť. Na prevádzku sú potrebné batérie.
Parametre a špecifikácia:

Hovorí:
Česky


Rozmery:
14,5 x 20,5 x 5 cm
Určené pre:
deti od 6 mesiacov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 20,5 cm
Šírka 14,5 cm
Výška 5 cm
Kód:  HRA328i
Produktové číslo:  746775112387

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01