Obnoviť stránku

Fisher-Price učíme sa riekanky sk

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
27,90 €

Fisher-Price učíme sa riekanky sk

Hľadáte slovensky hovoriacu hračku pre malé dieťa? Interaktívna hračka Fisher-Price učíme sa riekanky SK bude tá pravá. Táto plastová hračka zaujme deti na prvý pohľad svojou farebnosťou. Navyše má množstvo funkcií, vďaka ktorým sa deti naučia nové veci. Knižka obsahuje niekoľko stránok básničiek z radu Smej sa a poznávaj. Stačí otočiť stránku a knižka spustí obľúbené pesničky.

Kľúčové vlastnosti hračky Fisher-Price učíme sa riekanky SK

  • Interaktívna hračka je vyrobená z plastu
  • Niekoľko stránok básničiek v slovenčine
  • Farebné obrázky so psíkom a jeho sestričkou
  • Pri otočení stránky začnú hrať pesničky
  • Precvičí motoriku, zrak aj sluch
  • Fisher-Price učíme sa riekanky podporuje zdravý rozvoj dieťaťa
  • Z radu Smej sa a poznávaj
  • Na prevádzku vyžaduje 2 batérie AA (nie sú súčasťou balenia)
  • Vhodná pre deti od 6 mesiacov

Farebné obrázky so psíkom a jeho sestričkou

Knižka Fisher-Price učíme sa riekanky SK je vyrobená pre deti tak, aby ju ľahko mohli uchopiť do rúk. S knižkou sa deti naučia písmenká, čísla aj prvé slovíčka alebo tvary. Obsahuje aj niekoľko farebných obrázkov psíka a jeho sestričky. Riekanky sú navyše vybavené praktickou rukoväťou, pomocou ktorej je prenášanie úplná hračka

Fisher-Price učíme sa riekanky podporuje zdravý rozvoj dieťaťa

Pomocou knižky Fisher-Price sa vaše deti naučia rozoznávať jednotlivé tvary, farby a čísla a pritom si taktiež precvičujú svoju motoriku. Knižka sa stane dobrým kamarátom vášho dieťaťa. Ponúkne hneď 6 rýmujúcich sa pesničiek, ktoré si deti obľúbia. Dieťa otáča stránky alebo stlačením tlačidiel aktivuje pesničky. Deti si pomocou Fisher-Price učíme sa riekanky SK precvičia koordináciu pohybu, zrak, sluch aj motoriku. Je vhodná na hranie doma alebo môže zabaviť napríklad na cestách.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0,5 rokov
Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  HRAnk005561
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0887961621778

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06