Obnoviť stránku

Fisher Price Húsenica Code a pilar

4,8 20 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Fisher Price Húsenica Code a pilar


Vzdělávací hračka housenka Fisher Price
 

Učenie hrou

Húsenica Code-a-pillar je skvelým darčekom pre zvedavé deti. Môžu vyskúšať jej články spájať rôznymi spôsobmi a zakaždým húsenicu poslať úplne inou cestičkou. Hračka rozvíja kreativitu, dodáva deťom odvahu skúšať nové veci a pomáha im naučiť sa riešiť problémy. Zábavnou cestou pripraví vášho predškoláka do prvej triedy.


Fantázii sa medze nekladú

Zakaždým, keď deti zmenia poradie článkov, húsenica sa vydá inou cestou. Zároveň pobaví vtipnými zvukmi a svetielkami. Súčasťou balenia je 8 článkov, z ktorých jeden je zvukový, 3 sú rovné články, 2 na odbočenie doľava a 2 doprava. Vďaka tomu hra ponúka veĺké množstvo kombinácií a deti si pri nej precvičia samostatné premýšľanie. 

Housenka Fisher Price - články
 

Housenka Fisher Price se svítícími efekty
 

Skoro ako skutočná

Húsenica s pohyblivou hlavou a žmurkajúcimi očami pripomína naozajstnú, len je trošku farebnejšia. A navyše jej články aj hlava svietia a húsenica vydáva zábavné charakteristické zvuky. Na jej spustenie potrebujete 4 alkalické batérie typu AA, najlepšie čo najnovšie.


Trafíš do cieľa?

Deti môžu pre húsenicu vymyslieť pretekársku dráhu so štartom a cieľom a potom ju nasmerovať priamo do cieľa. Pri tom si pekne precvičia mozog, realistické uvažovanie a objavia nové možnosti. Skladanie článkov povzbudzuje jemnú motoriku a napomáha správnemu vývoju vášho dieťatka. Pri hraní sa zoznámia s dôsledkami svojich činností, známymi tiež ako príčiny a následky.

Housenka Fisher Price - navigování do cíle
 
 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AA
Počet batérií 4 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Manuálne
Typ programovania Pre najmenších
Špeciálne funkcie Svetelné efekty, Zvukové efekty
Kód:  HRAif0731
Produktové číslo:  8796124844
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13