Obnoviť stránku

Filly Elves - Rodinka

Príslušenstvo k tovaru

Filly Elves - Rodinka

Filly Elves je ďalší rad obľúbených koníčkov. Ponor sa do ich príbehov, zbieraj figúrky a užívaj si jedinečnú zábavu. V tejto sade na teba čaká princezná Jewel a jej dvaja malí kamaráti. Jewel žije v paláci Čarovný strom, z ktorého steká vodopád do jazera menom Emócie a potom prúdi do rieky nálady, na ktorých brehoch žijú ostatní koníky Filly Elves. Majú krásne korunky, náramky a náhrdelníky s farebnými krištáľmi Swarovski. Ich chvosty zdobia nádherné kvetinky alebo lístočky. Vzácna Filly, princezná Jewel, má na svojej čelenke čarovný kameň, ktorý mení farbu podľa jej nálady.
Parametre a špecifikácie:
Balenie obsahuje:
Veterný mlyn
1x veľký koník
2x malý koník
3x zberateľská karta
Letáčik
Určené pre:
Deti od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  ZI144
Produktové číslo:  8595582216342

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11