Obnoviť stránku

Fidget Spinner - antistresová hračka červená

3,5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Fidget Spinner - antistresová hračka červená

Plastový Fidget Spinner je skutočným hitom poslednej doby! Jednoduchá ložisková točňa v červenom prevedení je skvelým pomocníkom všetkým, ktorí potrebujú stále vytvárať nejakú činnosť. Je ideálnym prostriedkom pre zníženie stresu napríklad v zamestnaní, v škole či fronte. Slúži na odreagovanie, odpočinku a v neposlednom rade aj k zábave. Fidget Spinner zlepšuje sústredenie a koordináciu.

Kľúčové vlastnosti červeného Fidget Spinner

  • Jednoduchá ložisková točňa
  • Perfektná antistresová hračka
  • Zlepšuje sústredenie a koordináciu
  • Vyrobený z nekĺzavého plastového materiálu
  • Skvele padne do ruky
  • Ľahko sa prenáša, možno ho použiť kdekoľvek a kedykoľvek
  • Vhodné pre všetkých, ktorí potrebujú "zamestnať ruky"

materiál:
plast

Farba:
červená

Ako sa Fidget Spinner používa?

Veľmi jednoducho. Stačí ho uchopiť medzi prstami a ďalším prstom či druhou rukou roztočiť. Vďaka ložisku sa bude točiť veľmi rýchlo, a čím rýchlejšie zatočíte, tým dlhšie sa bude točiť. Skúsenejší "hráči" môžu skúšať rôzne triky, ako napríklad prehadzovať točiace sa Fidget Spinnery z jednej ruky do druhej, točiť na podložke, mať v každej ruke jeden atď. K červenej farbe pridajte iné farebné varianty a uvidíte, čo spoločne dokážu! Trikov s touto antistresovú hračkou je veľa a na ďalšie potrebné prídete aj vy sami!

Kód:  HRAif3202b
Produktové číslo:  ASRT9780201379624
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04