Obnoviť stránku

Fatra Žirafa nafukovacia

4,0 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fatra Žirafa nafukovacia

Nafukovacia žirafa je ďalším zástupcom známej série nafukovacích zvieratiek značky Fatra, ktoré majú na slovenskom trhu dlhoročnú tradíciu. Jednoduchý dizajn v kombinácii s veselými farbami navodzuje príjemné pocity a stáva sa tak skvelým doplnkom každej detskej izbičky. Hračka navyše svojím prevedením spĺňa bezpečnostné normy, čím vyhovuje potrebám detí vo veku od 2 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Nadčasový dizajn
  • Kvalitný materiál
  • Bezpečné prevedenie
  • Všestranné využitie

Hračka so značkou kvality

Nafukovacia žirafa značky Fatra sprevádza deti už niekoľko desaťročí. Vysoký dôraz sa kladie najmä na jej bezpečnosť a kvalitu. Hračka je vyrobená z umývateľného, vodoodolného a zdravotne nezávadného materiálu, čo umožňuje všestrannosť jej využitia. Je preto skvelým spoločníkom nielen pri hrách v domácnosti, ale aj vo vani alebo v bazéne. Zaoblené hrany a nízka hmotnosť zaručujú maximálnu bezpečnosť pri detskom šantení.

 

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov

Vlastnosti

Typ Hračka
Tvar Zvieratko
Kód:  HRAif2525
Produktové číslo:  8593367348516

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04