Obnoviť stránku

Fatra Prasa nafukovacie

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fatra Prasa nafukovacie

Nafukovacie prasiatko je jedným z produktov zo zvieracej kolekcie značky Fatra, ktorá sa môže pýšiť pôvabným ružovým vyhotovením. Prasiatko na rozdiel od najstarších zástupcov zvieracej série obsahuje pískatko, vďaka ktorému robí detské hrátky ešte veselšími. S hračkou môžu deti bez obáv vyvádzať a manipulovať, pretože svojím vyhotovením spĺňa bezpečnostné normy a vyhovuje tak potrebám detí vo veku od 2 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Príjemný dizajn
  • Kvalitný materiál
  • Obsahuje pískatko
  • Bezpečné vyhotovenie
  • Všestrannosť využitia

Hračka pre každý okamih

Nafukovacie hračky Fatra sú už po desaťročia vyrábané s dôrazom na kvalitu a všestrannú využiteľnosť, čo tento produkt bez výnimky potvrdzuje. prasiatko je vyrobené z umývateľného, vodoodolného a zdravotne nezávadného materiálu, čím sa stáva skvelým spoločníkom vašich detí nielen v domácnosti, ale aj vo vani alebo bazéne. Zaoblené hrany, nízka hmotnosť a nosnosť do 20 kg zaručujú maximálnu bezpečnosť pri hre.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 60 cm
Výška 75 cm

Vlastnosti

Typ Hračka
Tvar Zvieratko
Počet osôb 1
Materiál PVC
Nosnosť 20 kg
Kód:  HRAif2528
Produktové číslo:  8593367395077

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08