Obnoviť stránku

Fatra Húsenica nafukovacia

Príslušenstvo k tovaru

Fatra Húsenica nafukovacia

Nafukovacia húsenica je členom sériovej zvieracej rodinky značky Fatra. Od ostatných sa však líšia na prvý pohľad. Vyrába sa totiž v sympatickom dvojfarebnom dizajne a najmenšie deti poteší zvukom zo zabudovaného pískatká. Výhodou sú aj jej rozmery, pretože telo je koncipované skôr do dĺžky než na šírku a preto deťom poskytuje stabilnejšie základňu s nosnosťou do 20 kg. Hračka navyše svojim prevedením spĺňa bezpečnostné normy a vyhovuje tak potrebám detí vo veku od 2 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Dvojfarebný dizajn
  • Kvalitný materiál
  • Obsahuje pískatko
  • Bezpečné prevedenie
  • Všestrannosť využitia

Univerzálna a bezpečná hračka

Nafukovacia húsenica vyniká v kolekcii zvieratiek českej značky Fatra svojím dvojfarebným prevedením, rozmermi a ozvučením pomocou pískatká. Vďaka pretiahnutému telu sa na ňu dieťa ľahšie posadí a lepšie sa mu s ňou manipuluje. Rovnako ako jej predchodcovia je vyrobená z umývateľného, vodoodolného a zdravotne nezávadného materiálu, čím sa stáva hračkou vhodnú nielen pre zábavu v domácnosti, ale aj vo vani alebo bazéne. Hračka má zaoblené hrany a spolu s nízkou hmotnosťou zaručuje maximálnu bezpečnosť.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov
Kód:  HRAif2526
Produktové číslo:  8593367379169

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12