Obnoviť stránku

Faber-Castell Modelovacia Hmota Vivid, 4 × 130 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Faber-Castell Modelovacia Hmota Vivid, 4 × 130 g

Deti veľmi rady objavujú svet hmatovými vnemami. Vonku im k tomu stačí piesok s vodou alebo blato. Na domácu tvorbu im kúpte modelovaciu hmotu Faber-Castell. Hranie s modelovacou hmotou u vašich detí podporí rozvíjanie ich fantázie, priestorovú predstavivosť a tiež si pri tom precvičujú jemnú motoriku. S plastelínou Faber-Castell sa deti zabavia na dlhé chvíle, ale aj dospelí môžu popustiť uzdu svojej fantázie a užiť si spoločný čas s deťmi tvorením a vymýšľaním príbehov.

Kľúčové vlastnosti Modelovacej hmoty Faber-Castell Vivid

  • Plastelína Faber-Castell je jemná modelovacia hmota
  • Vďaka jej mäkkosti je vhodná aj pre malé deti (od 3 rokov)
  • Plastelína Vivid má pastelové farby
  • 4 teglíky rôznych farieb v balení (4 × 130 g)

Ako pracovať s plastelínou Vivid

Modelovacia hmota Faber-Castell je jemná a kvalitná plastelína. Deti na prvý pohľad zaujmú jej pastelové farby. Je mäkká, dobre si s ňou poradia aj malé deti. Modelovacia hmota Vivid má v balení 4 teglíky rôznych farieb po 130 g. Teglíky sú uzatvárateľné, tak vám plastelína nikdy nevyschne. Modelovacia hmota nevysychá ani netvrdne, vydrží vám dlhú dobu. 

 
Kód:  HRAif4757
Produktové číslo:  8690826017812
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07