Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Explore Daniel Peace Snow

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Explore Daniel Peace Snow

Unikátny školský batoh Explore Daniel Peace Snow 2 v 1 nadchne všetkých aktívnych starších školákov a predovšetkým študentov svojou prepracovanosťou. Explore Daniel Peace Snow je totiž jedinečnou kombináciou dvoch batohov. Priestranný štvorkomorový batoh, ktorý bez obáv pojme všetky študijné materiály, pomôcky a ďalšie nevyhnutnosti, jedným ťahom rozdelíte na dva samostatné rôzne veľké batohy, z ktorých štýlový menší batôžtek perfektne poslúži na záujmové a mimoškolské aktivity tínedžerov. Okrem úžasného dizajnu a silnej praktickej stránky, batoh Explore vyniká aj svojou kvalitou, ľahkosťou a ergonomickými vlastnosťami na bezpečné a pohodlné nosenie.

Kľúčové vlastnosti školského batoha Explore Daniel Peace Snow 2 v 1

  • Študentský dvojdielny batoh so 4 komorami
  • Ergonomicky tvarovaný chrbtový panel
  • Zipsom rozdeliteľný na dva samostatné batohy
  • Široké ramenné popruhy doplnené hrudným pásom
  • S vnútornou pevnou podložkou dna
  • Z kvalitného, pevného, vodoodolného a veľmi ľahkého materiálu
  • Dostatočný vnútorný priestor s praktickou organizáciou vreciek
  • Explore Daniel Peace Snow v atraktívnom modernom dizajne
  • Vrátane bočných sieťovaných vreciek a reflexných prvkov
  • Vhodné pre starších žiakov a študentov

Je len na vás, akým spôsobom budete batoh nosiť

Úžasný dizajn a praktické všestranné využitie – to sú jednoznačne hlavné prednosti batoha Explore Daniel Peace Snow 2 v 1. Veľký vnútorný priestor batoha Explore, skladajúci sa zo 4 komôr, s bočnými sieťovanými vreckami, ktorý svojou dostatočnou veľkosťou a prehľadným členením uspokojí nároky všetkých študentov, či už v škole alebo napríklad aj na väčších výletoch. Úplným odopnutím zipsu pri prostrednej komore získate dva samostatné batohy. Väčší batoh má okrem jednej veľkej komory s pevnou podložkou dna, aj veľké predné vrecko na zips. Menší batôžtek má komoru s organizérom, v ktorom nechýba vrecko na mobil, písacie potreby či karabínka na kľúče, to je doplnené šikmým vreckom na zips v prednej časti.

Pre zdravé, pohodlné a bezpečné nosenie

Batoh Explore Daniel Peace Snow má ergonomicky tvarovaný chrbát s pevnou konštrukciou, ktorý spolu so širokými mäkko vystuženými ramennými popruhmi a hrudným pásom nastaviteľným podľa výšky dieťaťa, zabezpečuje maximálne pohodlie a podporu zdravého vývoja detskej chrbtice aj pri celodennom nosení. Vnútorné pevné sklopné dno potom zabezpečí stabilitu batoha Explore pri postavení na zem. Navyše, vďaka odľahčenému materiálu, váha batoha nepresahuje 1 kg, je tak minimálnou záťažou pre detský chrbát. Pre bezpečnejšiu cestu do školy je batoh Explore Daniel Peace Snow vybavený radom reflexných prvkov. A na ľahšiu manipuláciu má batoh pevné držadlo, pútko na zavesenie a zipsy s dlhým ťahadlom.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské
Kód:  HRApta0010
Produktové číslo:  7297110135378

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06