Obnoviť stránku

EXIT Adventný kalendár Továreň CZ

4,2 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

EXIT Adventný kalendár Továreň CZ

O tom, že adventný kalendár nemusí nutne ukrývať iba sladkosti či hračky pre malé deti, vás dozaista presvedčí adventný kalendár Ravensburger EXIT. V tejto krabici na vás čaká 24 okienok, ktoré ukrývajú najrôznejšie záhady a tajomstvo na rozlúštenie. Každý deň v predvianočnom čase tak budete mať spestrený o zaujímavé dobrodružstvo vychádzajúce z princípu únikovej hry.Čakajú na vás hlavolamy, hádanky, skladačky aj úlohy. Podarí sa vám dostať z továrne von? A každý deň tak môžete preverovať svoje logické myslenie, predstavivosť a kreativitu, a to nielen samostatne, ale aj spoločne s kamarátmi alebo rodinou. Adventný kalendár Ravensburger EXIT Továreň je určený pre dievčatá aj chlapcov od 10 rokov.  

Kľúčové vlastnosti adventného kalendára Exit Továreň

  • Originálne spestrenie adventného času
  • Kombinácia adventného kalendára a konceptu únikových hier
  • 24 ukrytých hádaniek, skladačiek, hlavolamov, 2D Puzzle a ďalších rozmanitých úloh na každý deň
  • Luštením hádaniek sa posúvate bližšie k riešeniu
  • Úlohy preverujú logické myslenie, predstavivosť a kreativitu
  • Skvelé ako pre rodinu, tak aj individuálnych riešiteľov
  • So systémom pomocníkov a možnosťou odhalenia riešení
  • Adventný kalendár Ravensburger EXIT Továreň je vhodný pre deti od 10 rokov

Užite si nevšedné dobrodružstvo v opustenej továrni

Cieľom adventného kalendára Ravensburger Exit Továreň je nájsť trezor. K nemu sa dostanete iba vtedy, ak každý deň správne vylúštite logické úlohy alebo úspešne dekódujete zašifrované texty. V adventnom kalendári Exit Továreň toho na vás čaká ešte oveľa viac.

Priložený dekodér vám pomôže zložité záhady vyriešiť

Sú niektoré úlohy príliš zložité? V miestnosti je 1 červený plastový dekodér, ktorý môžete umiestniť na tabuľku na zadnej strane adventného kalendára Ravensburger Exit Továreň a prečítať si nápovedu k danej miestnosti, ukrytú za červenou tlačou. Na každé okienko tak odhalíš dve nápovedy, riešenie hádanky a symbol či súradnice potrebné na otvorenie ďalšieho okienka. Tieto nápovedy si možno prečítať aj online.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre chlapcov, Pre dievčatá, Pre všetkých
Vhodné od 10 rokov
Kód:  HRAjr00319
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005556235384

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13