Obnoviť stránku

EVOLÚCIA – Kontinenty

5 2 hodnotení

EVOLÚCIA – Kontinenty

Spoločenskú hru EVOLÚCIA – Kontinenty môžu hrať minimálne 2 a maximálne 6 hráči. Zaujímavá hra je určená na rozšírenie hry EVOLÚCIA – O pôvode druhov. Dobrodružstvo evolúcie pokračuje! Teraz môžete získať nové schopnosti pre svoje tvory vďaka nikdy nekončiacemu vývoju. Jeden super kontinent Pangea sa rozpadá. Dokážete zabezpečiť prežitie svojich tvorov a využijete nové možnosti na ich vývoj a rozšírenie? Kúpte si spoločenskú hru, ktorá bude baviť celú rodinu a rozšíri vám obzory!

Vlastnosti hry

  • Nadväzuje na hru EVOLÚCIA – O pôvode druhov
  • Je určená pre 2 – 6 hráčov
  • Doba hrania 30 – 60 minút
  • Odporúčaný vek od 12 rokov
  • Hra je kartová
  • Zábavná, náučná a napínavá

Buďte pri zrode predátora

Hra nadväzuje na spoločenskú hru EVOLÚCIA – O pôvode druhov, ktorá je tiež základom tejto náučnej a zábavnej hry. Naša planéta je osídlená rôznymi druhmi živočíchov, každý má iné schopnosti a iný vzhľad. Vy teraz máte možnosť evolúciu uchopiť do svojich rúk a stvoriť úplne novú formu sveta divokých zvierat. Stvorte takého predátora, ktorý bude odolnejší a silnejší než zvierací bojovníci vašich súperov!

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 12 rokov

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 6
Dĺžka hry 30 min

Žánre a herné mechaniky

Žáner Strategická
Herné mechaniky Budovanie
Kód:  HRAa6759
Produktové číslo:  8594172790064

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03