Obnoviť stránku

EPline 3D Magic tematická sada

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

EPline 3D Magic tematická sada

Úplne nová kreatívna hračka pre deti, ktorá hravo zabaví i dospelých. Vďaka tematickým sadám 3D Magic sa môžete vrhnúť na výrobu 3D motýľa alebo dinosaura. Všetko čo potrebujete, okrem 3D Makeru, nájdete v tomto balení, ako 3D Magic gél, tak šablóny. V 3D Magic Makeru, ktorý je potrebné už mať napríklad zo základnej sady 3D Maker starter set, sa ako mávnutím čarovného prútika z gélu stane tuhý priestorový výrobok. Vnútri Makeru totiž pôsobí UV žiarenie, ktoré spôsobí stuhnutie výrobkov. Fantázii sa medze nekladú, vytvorené predmety môžu deti vymieňať s kamarátmi a alebo ich svojim výrobkom obdarovať.

Kľúčové vlastnosti

  • Dielňa na výrobu 3D motýľa alebo dinosaura
  • Obsahuje gély aj šablóny
  • Gél tuhne pomocou UV žiarenia
  • Rozvíja fantáziu a kreativitu
  • Podporuje v deťoch tvorivosť
  • Vhodné pre deti od 6 rokov

Obsah balenia:
Motýľ: 2 Magic gély, 3D forma na motýľa, šablóna na motýľa, 3D forma na kvetinu, podložka a návod
Dinosaurus: 2 Magic gély, 3D forma na dinosaura, 3D forma na dinosaurie vajcia, šablóna na dinosaurie kostru, podložka a návod

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAa10359
Produktové číslo:  ASRT8595582226167
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11