Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Enchantimals Bábika s veľkým zvieratkom Lama

Príslušenstvo k tovaru

Enchantimals Bábika s veľkým zvieratkom Lama

Enchantimals sú bábiky z rozprávkovej ríše. Všetky tieto dievčatká milujú zvieratká a starostlivosť o ne je pre Enchantimals všetkým. Každá z nich má svojho obľúbenca, s ktorým má vždy veľa spoločného. Nielen vlastnosti, ale dokonca aj vzhľad. Bábika Enchantimals Lluella Llama má nadovšetko rada svoju kamarátku lamu Fleecy. Sú podobne oblečené, ladia k sebe a majú podobné doplnky. Lluella Llama si môže svoju kamarátku lamu Fleecy dokonca osedlať a vydať sa na poriadnu jazdu. Uži si prechádzku s bábikou Enchantimals Lluella Llama a jej kamarátkou Fleecy.

Kľúčové vlastnosti bábiky Enchantimals Lluella Llama & Fleecy

  • Hra s detským setom podporuje kreativitu a fantáziu
  • Súčasťou setu je bábika, lama a doplnky
  • Farby bábiky Enchantimals Lluella Llama a lamy Fleecy sú perfektne zladené
  • Lluella Llama si môže lamu osedlať
  • Bábika nestojí ani neriadi lamu samostatne
  • Lluella Llama je súčasťou série Enchantimals
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Bábiky Enchantimals a zvieratká k sebe ladia

Bábika Enchantimals Lluella Llama si na svojom oblečení dala záležať. Nosí ružový top s kvetinovým vzorom, kvetovanou farebnou sukňu a vysoké modré topánky. Má biela ušká a do svojich svetlých vlasov si dala farebnú čelenku s kvetinkami – rovnakú má aj jej kamarátka lama Fleecy. Fleecy má na sebe tiež čelenku a náhrdelník, ktorý ladí Lluella Llama. Pridajte sa k nim a užite si prechádzku.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Značka a edícia

Značka Enchantimals
Kód:  HRAif6388d
Produktové číslo:  ASRT0887961553499

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07