Obnoviť stránku

Ravensburger 3D 125661 Empire State Building (Noční edice)

4,6 36 hodnotení
34,90 €

Ravensburger 3D 125661 Empire State Building (Noční edice)

Postavte fascinujúce priestorové stavby pomocou unikátnych ohybných, sklopných a hladko zapadajúcich dielikov puzzle. Presnosť každého plastového dielika zaisťuje dokonalú stabilitu bez nutnosti použitia akéhokoľvek lepidla. Výrobcom priestorových skladačiek je veľmi známa nemecká firma Ravensburger. Nočná edícia 3D puzzle Empire State Building obsahuje 216 dielikov a zabaví nielen vaše deti, ale aj vás. Vďaka prehľadnému číslovaniu jednotlivých dielikov a ilustrovaných návodov bude zostavenie veže hračkou.

Verné nočné osvetlenie

Stavebnicu môžete použiť aj ako dekoratívne osvetlenie izby, obsahuje totiž aj LED diódy, ktoré môžu svietiť v dvoch módoch. Prvým z nich je verný mód, ktorý sa veľmi podobá štandardnému nočnému osvetlenia stavby. V druhom režime mení dióda niekoľko farieb. Napájanie tohto svetla je realizované tromi AAA batériami, ktoré nie sú súčasťou balenia. Výška slávnej budovy po zostavení je 48,5 cm.

Jedinečné 3D puzzle

  • Svietiaci model Empire State Building
  • Dva módy osvetlenia
  • Vkusná dekorácia
  • Špeciálne ohybné dieliky

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 216 ks

Stavebnice a puzzle

Vlastnosti Svietiace
Téma Budovy

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AAA
Počet batérií 3 ks

Vlastnosti puzzle

Typ puzzle 3D
Vlastnosti puzzle Svietiace
Kód:  LP009f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005556125661

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08