Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Emipo Ergo One – Pegas

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Emipo Ergo One – Pegas

Školský batoh ERGO ONE je konštrukčne nový typ vychádzajúci z dlhodobých skúseností firmy EMIPO s ich výrobou. Je určený pre začínajúcich školákov a je vyrábaný v súlade s ČSN 796506. Vyznačuje sa pevnou konštrukciou, použitím odľahčených materiálov, bohatým vnútorným členením, max. použitím bezpečnostných prvkov, novým ergonomickým polstrovaním chrbtovej časti a nosných remeňov, moderným dizajnom, predĺženou zárukou na 36 mesiacov a nesie označenie Český výrobok.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre žiakov prvého stupňa ZŠ
  • Pevná konštrukcia
  • Meniteľná poloha
  • Nízka hmotnosť
  • Vodoodolný materiál

Konštrukcia a spracovanie batohu

Batoh má objem cca 20 l a nosnosť 6 kg. Cez celú šírku predného vrecka sú našité dva bezpečnostné reflexné pásky a cez obe bočné vrecká jeden. Batohy sú vyrobené z vodoodolného materiálu, pri bežnom daždi nepotrebujete pláštenku. Klopňa je zaistená proti otvoreniu kovovým kaštieľom s reflexnou odrazkou. Zadná časť je vybavená novo vyvinutým anatomicky tvarovaným chrbtom ERGO vyrobeným z gumovej peny na povrchu potiahnutým bavlnenou textíliou. Ich tuhosť je nastavená tak, aby sa nepretláčal obsah batohu do chrbta školáka a tiež aby tzv. sedela na chrbte a držala správnu polohu chrbtice.

Vnútorné usporiadanie

Vnútorná časť školského batohu je členená pohyblivou prepážkou na dve časti. Jej plynule meniteľnú polohu umožňuje elastická guma. Tým je zaistená väčšia variabilita pre vnútorné usporiadanie jednotlivých školských pomôcok podľa individuálnej potreby žiaka. Na tejto priehradke sú tiež vytvorené pružné úchyty pre upevnenie napr. zošitov formátu A5, žiackej knižky, hygienických vreckoviek, mobilného telefónu a pod. Na prednom diele je našité plastové vrecko s týždenným rozvrhom hodín a menovkou.

 

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Vodoodolné

Rozmery (V × Š × H)

Výška 39,5 cm
Šírka 33 cm
Dĺžka/hĺbka 23 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 0,95 kg
Objem 23 l
Kód:  SPTsc0097
Produktové číslo:  8595645401210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11