Obnoviť stránku

Emipo 1 chlopňa – Traktor

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Emipo 1 chlopňa – Traktor

Každý školák potrebuje kvalitný a štýlový peračník, do ktorého si bude ukladať písacie potreby. Pri značke Emipo sa môžete spoľahnúť na prvotriedne použité materiály, maximálnu praktickosť a originálny dizajn. Jednoposchodový peračník s chlopňou sa hodí na menšie množstvo ceruziek. Jeho výhodou je najmä nízka hmotnosť a to, že v taške alebo na lavici nezaberie veľa miesta. Tento peračník s motívom Traktor v čiernej farbe má na sebe vyobrazený model traktoru s valníkom na poli.

Hlavné kvality peračníka Emipo

  • Originálny a moderný dizajn
  • 22 gumičkových pútok na písacie potreby
  • Chlopňa je veľmi praktická
  • Vnútri peračníka je priehľadné okienko na rozvrh a malé vrecko
  • Použité materiály sú veľmi kvalitné a odolné
  • Česká spoločnosť Emipo sa dlhodobo špecializuje na školské potreby

Štýlový aj praktický peračník

Otváranie je vyriešené jednoduchým plastovým zipsom. Peračník poskytne dostatok miesta na 22 písacích potrieb, či už sú to prepisovačky, pastelky alebo fixky. Dva z gumových úchytov sú vhodné na gumu a strúhadlo. Na vrchnej strane chlopne nájdete priehľadné plastové okienko, do ktorého môžete vložiť napríklad rozvrh hodín. Na malé nevyhnutnosti je vnútri peračníka všité praktické vrecko na suchý zips. Peračník Emipo udrží všetky ceruzky roztriedené a chránené pred polámaním.

Rozmery:
19,5 × 3,5 × 13 cm

Hmotnosť:
0,13 kg

Motív:
Traktor

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 13 cm
Šírka 3,5 cm
Výška 19,5 cm

Vnútorné usporiadanie

Počet poschodí Poschodový
Kód:  SPTsc0114
Produktové číslo:  8594160673102
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19