Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Electronic pets – modré

3,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electronic pets – modré

Rozdajte radosť s legendárnou interaktívnou hračkou Electronic pets – modrým Tamagotchi. Každé dieťa raz zatúži túto známu hračku mať. Ide o Tamagotchi, ktoré je na trhu od roku 1997 a deti sa k nej stále vracajú. Po zapnutí modrého Tamagotchi sa obrazovka rozsvieti a dieťa si vytvorí svoje malé zvieratko, ktoré musí každý deň kúpať, kŕmiť, dávať mu piť a celkovo sa oň postarať. Deti potom často medzi sebou súťažia, ktorému zvieratko dlhšie vydrží. Interaktívna hračka Electronic pets – modré Tamagotchi sa skvele hodí na otestovanie zodpovednosti dieťaťa, napríklad keď rozmýšľate, či mu zaobstarať živé zvieratko. Prebuďte v ňom radosť zo starostlivosti, kreativitu, zodpovednosť, sústredenosť, predstavivosť a fantáziu s týmto modrým Tamagotchi Electronic pets! Vhodné od 4 rokov, vyrobené z kvalitného plastu. Dostupné v rôznych farbách.

Kľúčové vlastnosti modrého Tamagotchi Electronic pets

  • Modrá farba Tamagotchi Electronic pets
  • Tamagotchi je vyrobené z kvalitného materiálu
  • Je interaktívnou hračkou
  • Zabaví dieťa na niekoľko dní
  • Tamagotchi ukazuje mieru zodpovednosti dieťaťa
  • Hračka rozvíja trpezlivosť, predstavivosť a záujem o starostlivosť o druhých
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov
Kód:  HRAif3557
Produktové číslo:  8594187360030

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06